0

Huawei lanseaza noul Huawei P10, o combinatie uimitoare intre tehnologie si arta

Huawei Consumer Business Group a lansat astăzi modelele sale vârf de gamă Huawei P10 și Huawei P10 Plus, în cadrul MWC 2017. Mult așteptatele modele adăugate seriei P reprezintă o combinație dintre hardware performant și cele mai recente progrese în materie de software. În plus, noile smartphone-uri integrează noi camere Leica, cu funcții inovatoare pentru realizarea imaginilor de tip portret și o cameră frontală Leica pentru Selfie-uri remarcabile. Telefoanele se remarcă și prin gama de culori în care vor fi disponibile, precum și datorită finisajelor premium.

Odată cu lansarea modelelelor Huawei P10 și P10 Plus, Huawei a prezentat și noul smartwatch Huawei Watch 2 și Porsche Design Huawei Smartwatch. Accesoriul inteligent 4G combină tehnologiile inovatoare cu atenția la detalii, caracteristică în general ceasurilor tradiționale, și dispune de un design sportiv dar totodată elegant.

“Cultura și tehnologia continuă să se intersecteze în ceea ce privește fiecare aspect al vieților noastre, așa că vrem să livrăm produse și experiențe care să ne îmbunătățească și săne facă mai frumoasa viața.”, a declarat Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group. “Huawei P10 și P10 Plus se remarcă prin capabilitățile foto excepționale ale Leica, prin designul unic și prin inovațiile hardware, pentru a oferi utilizatorilor o experiență de utilizare remarcabilă.” a completat acesta.

Noile dispozitive Huawei din seria P reprezintă o demonstrație a angajamentului continuu al brandului în a stabili noi standarde de performanță și în a inspira creativitatea în exprimare. Caracteristicile cheie includ:
• Leica Dual-Camera 2.0 pentru Huawei P10 și Leica Dual-Camera 2.0 Pro Edition pentru Huawei P10 Plus, incluzând portrete artistice datorită detecției faciale 3D, iluminării dinamice, portrait enhancements, efectului bokeh natural, tehnologiei Huawei Hybrid Zoom, precum și prima cameră foto frontală Leica din lume cu un senzor nou, mai luminos, și o apertură mai mare, pentru autoportrete uimitoare;
• Culori în trend și design modern, inclusiv folosirea pentru prima oara în industrie a tehnicii de finisare Hyper Diamond-Cut și variante de culoare, create în urma parteneriatului cuInstitutul Pantone Color;
• Procesorul Kirin 960, tehnologia Huawei Ultra Memory, noua interfață EMUI 5.1 și sistemul de antene 4×4 LTE MIMO și 2×2 Wi-Fi MIMO pentru performanțe de neegalat.

Un studio foto în mâinile utilizatorilor

Odată cu lansarea Huawei P10 cu Leica Dual-Camera 2.0 și a Huawei P10 Plus cu Leica Dual-Camera 2.0 Pro Edition, care integrează atât sisteme dual-camera, câtși camere frontale Leica, consumatorii pot explora în profuzime tainele fotografiei de tip portret. Cu un senzor RGB de 12 MP, un senzor monocrom de 20 MP și algoritmi de îmbinare îmbunătățiți, noile modele Huaweidin seria P oferăfuncții foto avansate din punct de vedere tehnic și artistic.
Pentru a ajuta utilizatorii să personalizeze fotografiile surprinse, funcțiile pentru fotografia de tip portret, integrate în noile modele Huawei includ o tehnologie 3D de detectare a feței, care folosește 190 de repere de identificare detaliate, ce permit o recunoaștere mai precisă a trăsăturilor feței. Identificarea facială reprezintă elementul de bază al iluminării dinamice și al îmbunătățirii portretelor.
Mai mult, un algoritminteligent a fost creat, în urma unor cercetări ample, pentru a aplicanivelul de iluminare potrivit sau efecte de înfrumusețare pentru portrete expresive.

Cu ajutorul unui algoritm nou pentru stabilirea profunzimii de câmp, efectul bokeh crează culori mai clare, mai detaliate și mai vii, în timp ce fundalul imaginilor rămâne neclar sau out-of-focus. Efectul de bokeh este disponibil pentru modurile RGB șimonocrom, iar focalizarea poate fi schimbată după ce imaginea a fost surprinsă.
Camera frontalăLeica include o apertură F/1.9 și un senzor complet nou care captează mai multă lumină. Funcțiile pentru portrete sunt de asemenea disponibile în cazul camerei frontale de 8MP pentru selfie-uri excepționale.Mai mult, Huawei P10 si Huawei P10 Plus detectează automat dacă un utilizator este singur într-o fotografie de tip selfie sau împreună cu mai multe persoane. În cazul în care apar mai multe persoane, trece la modul wide-angle.
Huawei P10 Plus integrează sistemul Leica Dual-Camera 2.0 Pro Edition, care includenoi lentile Leica SUMMILUX-H cu o aperturăF/1.8. Aceste lentile versatile captează close-up-uri clare, instanee în mișcare și mai multă lumină în condiții de iluminare scăzută.

Dezvoltat în colaborare cu GoPro, Huawei P10 si Huawei P10 Plua integrează opțiunea Highlights, un tool online de editarecarecreazăclipuri video dinamice, din imaginile și conținutul video al utilizatorilor, cu efecte de tranziție și coloane sonore.

Design-ul reprezentativ al seriei P cu detalii în trend

Cu un nivel al prelucrării finisajelor nemaiîntâlnit în industrie, Huawei P10 reprezintă o capodoperă de design, atât la interior, cât și la exterior. Astfel, echipa de design Huawei a utilizat pentru prima oara în industria smartphone-urilor tehnica de finisare Hyper Diamond-Cut, în plus față de procesul de șlefuire obișnuitși finisajul de tip high-gloss.

Huawei P10 și P10 Plus sunt deasemenea disponibile într-o selecție de culori unice, ca urmare a primului parteneriat încheiat cu Institutul Pantone Color, liderul global în materie de culoare. Prin combinarea dintre expertiza în materie de tehnologie și design contemporan, pe care Huawei o deține, și reputația Institutului Pantone Color, cu privire la paletele de culori deosebite obținute, două culori noi au fost create, pentru a reflecta personalitatea consumatorului contemporan și pentru a impune noi tendințe piață dispozitivelor mobile. Dazzling Blue și culoarea Pantone a anului 2017, Greenery, au fost create de Institutul Pantone Color și optimizate de Huawei, pentru a crea un finisaj atrăgător cu efecte de strălucire intense.

Finisajul obținut prin tehnica Hyper Diamond Cut va fi disponibil pentru variantele de culoare Dazzling Blue si Dazzling Gold. Modelele în variantele de culoare Greenery, Rose Gold, Mystic Silver, Graphite Black și Prestige Gold, vor fi disponibile cu un finisaj rafinat clasic, iar varianta de culoare Ceramic White va fi disponibilă cu un finisaj de tip high gloss.

Ilustrând design-ul reprezentativ ce caracterizează seria P, Huawei P10 este elegant și subțire, având o grosime de doar 6,98 mm. În comparație cu dispozitivele concurente ale căror camere foto ies în relief, Huawei integrează și aici semnătura seriei P, respectiv fereastră dedicată camerelor foto este situată la același nivel cu partea din spate a dispozitivului. Display-ul ambelor modele, de 5,1 inci respectiv 5,5 inci, sunt dotate cu protecție Corning Gorilla Glass 5, în timp ce Huawei P10 Plus dispune de un ecran 2K pentru și mai multe detalii.

La finisajulmetalic,ce conferă undesign minimalist, rafinat modelelor Huawei P10 și P10 Plus, se adaugă senzorul de amprentă, care este acum integrat în partea din față a telefonului și ascuns sub sticla unitară. Senzorul de amprentă înlocuiește bara de navigare, ceea ce duce la vizualizarea pe ecran a unei cantități mai mari de informație.

Un avans excepțional al performanțelor pentru eficiență și conectivitate

Huawei P10 și P10 Plus integrează un puternic procesorKirin 960 și noua interfață EMUI 5.1. Kirin 960 este cel mai performant chipset Huawei, fiind lansat recent și livrând cea mai bună performanță multicore între toate chipset-urile SoC, în timp ce GPU-ul are o îmbunătățire de 180% a performanței și o creștere de 40% a eficiențeialocării resurselor.

Bazându-se pe interfața revoluționară EMUI 5.0, EMUI 5.1 merge mai departe datorită îmbunătățirilor UX, a optimizării performanțelor și a mai multor funcții noi. Astfel, algoritmul de învățare Machine Learning își însușește comportamentul utilizatorilor și poate anticipa gradul de utilizare a aplicațiilor, pentru a aloca și reutiliza în mod inteligent resurse sistemului.

În primul rând, algoritmul de învățare reține modul în care utilizatorii își folosesc telefonul. Pe urmă, Huawei Ultra Memory utilizează datele memorate pentru a anticipa utilizarea aplicațiilor și pentru a gestiona memoria RAM, determinând astfel ca aplicațiile și serviciile cel mai des utilizate să se încarce mai rapid și să depășească performanțele în multitasking.

Cu baterii de 3200, respectiv 3750 mAh,Huawei P10 și P10 Plus suportă tehnologia SuperCharge (5V / 4.5A). Tehnologia Huawei SuperCharge include mecanismul de protecție Super Safe 5, care oferă monitorizarea în timp real a tensiunii, curentului și temperaturii, pentru a permite nu doar o încărcare mai rapidă, ci și una în condiții de deplină siguranță.

Procesorul Kirin 960 și interfața EMUI 5.1 permit o experiență de comunicare mai avansată, precum și conectivitate superioară. Huawei P10 Plus dispune de sistemul de antene 4×4 MIMO (4 antene fizice), care suportă rețele 4,5G și permite conexiuni mai stabile și mai rapide, în mai multe zone, chiar și acolo unde semnalul este slab. Ambele modele, Huawei P10 și Huawei P10 Plus, incorporează deasemenea un sistem de antene Wi-Fi MIMO 2×2 (două antene) pentru o acoperire mai bună și viteză mai mare. Pentru utilizatorii care își doresc o navigare mai precisă și mai rapidă prin intermediul hărților și a aplicațiilor, tehnologia Huawei HiGeo combină informații de tip Big Data pentru a permite detectarea locației, făcând posibilă navigarea ușoară aproape oriunde.

În plus, pe lângă colaborarea pe termen lung cu Leica Camera și Institutul Pantone Color, Huawei colaborează împreună cu Saatchi Gallery, provocând fotografi renumiți să utilizeze Huawei P10 pentru a-și pune în valoare creativitatea.

Huawei a încheiat de asemenea un parteneriat și cu renumita instituție Central Saint Martins, unul din cele mai renumite centre la nivel mondial din domeniul artei și al designului. Astfel, inspirați de noul flagship al companiei, peste 60 de studenți ai instituției au fost provocați să creeze accesorii concept pentru Huawei P10, care să ilustreze legătura dintre modă și tehnologie.

De asemenea, designerul brandului Ricostru, Rico Machit Au, s-a implicat în procesul de creație al unor accesorii exclusive. Parteneriatul cu Ricostru introduce o nouă estetică în materie de design în tehnologie, combinând excelent expertiza Huawei cu spiritul futurist al Ricostru. Croiul aproape de perfecțiune, procesele inovatoare de producție și materialele high-techau fost materializateîn accesorii pentru smartphone, elegante, dar totodată moderne, care pun în valoare frumusețea smartphone-urilor Huawei.

Mai mult, Huawei și Vogue și-au unit forțele pentru a reproduce 8 fotografii de coperta iconice din trecut –realizate cu noul smartphone Huawei P10 – proiect ce face parte din expoziția “Întoarcerea la modă: un secol de Fotografie la Condé Nast”, expoziție ce va fi expusă la Centrul de Artă Contemporană Ullens (UCCA), din Beijing. Caracteristicile și tehnologiile avansate ale camerei foto integrate în Huawei P10 au permiscunoscutului fotograf de modă, Jumbo Tsui, să recreeze imaginile cu smartphone-ul Huawei.

Preț și disponibilitate

Smartphone-urile Huawei P10 și P10 Plus vor fi disponibile începând din luna martie în 30 țări și regiuni, urmând ca disponibilitatea pentru restul țărilor și regiunilor să fie anunțată ulterior.
HUAWEI P10 64GB + 4GB €649
HUAWEI P10 Plus 64GB + 4GB €699
HUAWEI P10 Plus 128GB + 6GB €799

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *