0

Ursitoare la botezuri si animatori pentru copii la petreceri

Cum in jurul meu se intampla multe nunti si botezuri, dar nu pot sa observ ca organizarea, in special la botezuri, a prins idei din ce in ce mai originale. Acum se angajeaza animatori pentru cei mici, se realizeaza un colt al celor mici ce sunt supravegheati tot timpul iar acestia nu au timp sa se plictiseasca si sa-si streseze parintii care abia asteapta si ei sa mai stea la o vorba si la 1-2-3-4 pahare de ceva bun.

Exista mai peste tot firme specializate pe animatori petreceri copii care ofera o multime de servicii care sunt din ce in ce mai complexe, daca ma gandesc bine, merita din plin banii pentru ca parintii au si ei parte de o distractie pe cinste departe de stresul copiilor.

Distractia cea mai mare este la botezurile unde vin si ursitoarele, imi aduc aminte ca acum cativa ani in urma am fost la un astfel de botez unde ursitoarele au fost chemate pentru a readuce in prim plan vechile traditii care au poposit si tara noastra. Se spune ca acestea erau fete tinere, curate si nevinovate, nemuritoare si pe jumatate sfinte, ele erau prezente sufleteste langa copil ca sa il ajute sa treaca peste greutatile vietii si asa mai departe, chestiile mitologice le gasiti pe internet dar daca cautati ursitoare botez, va garantez ca succesul distractiei este unul maxim si asta pentru ca domnisoarele sunt tinerele si destul de fasnete, vin si fac un spectacol fain atat pentru cei mici cat si pentru adulti, se poate vedea din poza de mai sus ca exista si o parte faina in toata treaba asta.

M-am uitat si eu un pic de curiozitate pe internet si astfel de ursitoare si animatori se gasesc in mai toate orasele mari din tara si chestiile astea fac diferenta la petreceri. Ca adult trebuie sa ai tot timpul grija de prichindeii tai cand mergi pe la petreceri, dar prin intermediul acestor oameni scapi de aceasta grija si te poti distra si tu ca oamenii.

Voi ati mers la botezuri sau petreceri de copii unde s-au adus animatori sau ursitoare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *