0

HYM Salon – doar pentru barbati

Duminica, 31 august s-a deschis in Iasi un salon de infrumusetare destinat exclusiv barbatilor. HYM Salon se afla pe Aleea Rozelor nr. 6A si ofera servicii de tuns, pedichiura, masaj de relaxare, anticelulitic, facial, reflexoterapie, general, picioare, impachetare cu gel/alge/ciocolata, pensat, vopsit, tratamente, epilat si multe altele doar pentru barbati.

Am fost si eu prezent acolo mai ales pentru ca ii cunosc pe proprietari si sincer sa fiu mi-a placut cum arata, incepand de la design pana la serviciile ce se vor presta acolo, singura reticenta sta la acel epilat, un rau necesar ce doar femeile au fost concepute sa-l suporte.

In ultimii ani si in Romania barbatii au inceput sa aiba grija de cum arata mai mult decat se practica inainte si multi dintre ei vor discretie mai ales cand apeleaza la servicii mai deosebite, ce nu se practica in orice fel de salon, la HYM Salon atunci cand vii te poti bucura de calitatea serviciilor, preturi decente dar inainte de toate vei fi tratat ca un domn pentru ca totul arata ca intr-o locatie de tip lounge, poti sa te joci pe playstation cat timp astepti la rand, poti sa servesti o bautura rafinata de calitate sau poti citi din reviste destinate sexului masculin.

hym04

Processed with VSCOcam with t1 preset

Fotografii realizate de catre Bogdan Cernea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *