0

Igienizeaza-ti mainile si fata!

 

 

Daca te speli pe maini frecvent atunci, cu siguranta, esti pe drumul cel bun in a evita vizitele la medic. Atunci cand ne spalam pe maini indepartam un stat de grasime si microbi pe care il dobandim involuntar atingand diverse suprafete. Nu conteaza ca am atins doar lucrurile personale sau ale familiei noastre, deoarece microbii circula si prin aer, deci spalatul pe maini devine o regula de aur in orice situatie. Cand folosesti sapun Tork de la sanito.ro poti fi sigur ca indepartezi pana la 99.9% din microbi, deoarece produsele lor sunt profesionale, ideale pentru a curata suprafetele de bacterii si microbi. Avand in vedere ca gama de sapun profesional de la sanito.ro este folosit chiar si domeniul medical, in restaurante sau magazine, ramane un produs foarte sigur si avantajos de folosit chiar si acasa.

Pielea noastra este cel mai mare organ din corp si, de asemenea, una dintre cele mai importante pentru functia de protectie pe care o indeplineste, dar nu ar trebui sa facem greseala de a crede ca este aceeasi peste tot. In functie de locatia sa, structura pielii si modul in care se comporta sunt diferite. Deci, alegerea unui sapun adecvat pentru fata si corpul nostru este primul pas fundamental pentru o ingrijire optima a pielii.

In primul rand, trebuie sa stim ca pielea fetei, cea mai expusa factorilor externi, este ca un burete. In timpul zilei, stratul sau protector natural capteaza si absoarbe smog, poluare si praf, prevenind transpiratia fiziologica a pielii. Asadar, curatarea fetei, executata meticulos cu sapunuri specifice si delicate, este esentiala pentru a mentine pielea intr-o stare de sanatate cat mai lunga. Dar conceptul de curatare depaseste cu mult simpla indepartare a murdariei. Curatarea temeinica a fetei inseamna grija de sine, pastrarea pielii in cele mai bune conditii si evitarea depunerii de bacterii, impuritati si acumulari excesive de sebum.

Primul lucru de care trebuie sa tinem cont este alegerea unui sapun profesional conceput pentru ingrijirea fetei, fie ca are forma unei bare solide sau sub forma lichida. Ar trebui sa evitam folosirea sapunurilor de corp pe fata, deoarece formula lor nu este potrivita pentru o piele atat de fina si sensibila.

Pielea corpului este insa mai putin delicata sau cel putin in majoritatea cazurilor, dar asta nu inseamna ca este mai mult sau mai putin sensibila. Atunci cand alegem un sapun pentru corpul nostru, ceea ce trebuie sa luam in considerare este si gradul de sensibilitate al acestuia. Atat pentru fata noastra, cat si pentru corpul nostru, parfumul este o componenta foarte importanta de luat in considerare daca pielea noastra este foarte sensibila, deoarece este factorul determinant al pielii alergice.

Sanito.ro are o gama vasta de sapunuri lichide, sapun spuma sau sapun crema de la Tork , fiind produse ideale pentru a indeparta straturile de murdarie care ne acopera fata, mainile sau alte parti ale corpului. De asemenea, magazinul online ofera o gama vasta de dezinfectanti maini pentru orice ocazie. Nu trebuie sa lasi nicidoata murdaria sa isi faca loc in viata ta, deoarece igiena are prioritate!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *