0

Cum sa alegi cele mai frumoase aranjamanete florale pentru nunta?

Atunci cand trebuie sa cumperi flori pentru nunta ta, recomandarea noastra este sa tii cont de mai multe aspecte care pot face ca plantele alese sa fie cele potrivite sau nu, astfel incat rezultatul final sa fie cel dorit. Ziua nunatii este in mod sigur una dintre cele mai importante zile ale tale si poate fi facuta perfecta cu ajutorul celor mai frumoase flori.

Dupa ce ai selectat locul corect, ai gasit rochia de mireasa perfecta si ai ales cele mai frumoase invitatii, tot ce trebuie sa faci este sa te gandesti la aranjamentele florale. Tine cont de sfaturile de mai jos si vei reusi cu siguranta sa iti impresionezi invitatii.

Stabileste care sunt preferintele tale

Primul lucru pe care trebuie sa il faci atunci cand vrei sa cumperi aranjamente nunta este sa stabilesti de la bun inceput ce anume vrei sa obtii. Tine cont de schema de culori si de bugetul tau inainte de a merge la cumparaturi si ia in calcul urmatoarele doua aspecte:

  • Less is more sau mai putin este mai mult – florile trebuie sa aduca un strop de culoare pentru a imbunatati caracteristicile unei nunti, dar nu trebuie sa acopere totul;
  • Pozitionarea florilor este totul – alege corect pozitionarea florilor si foloseste elementele vegetale pentru a da impresia ca ai mai multe flori decat sunt de fapt.

Stabileste un buget si incearca sa te incadrezi in ele

Indiferent de buget poti gasi aranjamente florale deosebite care sa schimbe complet aspectul unei locatii. Inainte de a cumpara florile, recomandarea noastra este sa faci calcule. Unele aranjamente florale sunt complet nerealiste din punct de vedere al preturilor. Stabilind bugetul de la inceput iti va spune cat de creativ sa fii. Nu incerca sa negociezi insa fii sincer cu ceea ce iti poti permite si analizeaza alaternativele mai ieftine.

De asemenea, poti sa iti mentii cheltuielile sub control utilizand flori mai scumpe doar in buchetul de mireasa. Florile ieftine pot sa fie folosite si cu elemente verzi care fac buchetele mai mari si umplu mai bine spatiul.

Ia in calcul mai multe specii de plante

Dupa ce toate detaliile au fost puse la punct va trebui sa alegi cele mai bune specii de flori pe care le doresti. Daca esti in cautarea celor mai bune flori, incearca sa cauti in revistele de mirese sau chiar in cartile de gradinarit.

Poti chiar sa faci o plimbare la o gradina botanica locala sau sa cauti prin magazinele online care au numerose flori, pentru a le gasi pe cele potrivite. De asemenea, exista mai multe flori clasice de nunta cu care nu ai nicio sansa sa gresesti si merita sa le arunci o privire. Unele dintre cele mai des intalnite alegeri includ trandafiri, bujori, crini, orhidee si cale.

Tinand cont de toate aceste aspecte, acum este mult mai usor sa obtii cele mai bune rezultate decorative cu ajutorul unor flori speciale. Ceea ce conteaza este in primul rand tema nuntii, in care florile trebuie sa se incadreze perfect.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *