0

In cautarea cutiilor pentru transport de sticle perfecte

Au existat multe ocazii in care am fost nevoit sa merg la rude sau la prieteni intr-o maniera mai formala sau dupa ce nu ne-am mai vazut de mult timp. Si ce mod mai bun de a marca un astfel de eveniment decat cu un cadou. Si pentru ca nu sunt adeptul acestui lucru insa stiu totusi ca este unul benefic, aleg de cele mai multe ori o sticla de bautura fina, pe care sa o servim la masa sau cand stam de vorba.

Chiar si asa, tot imi ia ceva timp sa aleg o anumita bautura si sa ma asigur ca este buna. Si pe langa asta, un alt aspect, un ambalaj potivit. Iar in aceasta privinta, am ales mereu cutiile celor de la iPack, mereu potrivite pentru aceasta sarcina.

Ceea ce imi place cel mai mult la aceste cutii transport lor este calitate. De fiecare data cand am ales de la ei, nu am fost dezamagit. Dupa ceva „investigatii” am reusit sa aflu, de pe site-ul lor desigur, informatii pretioase despre produsele lor. Realiazate din carton CO5 si CO3, de calitate superioara, acestea sunt extrem de rezistente, compacte si au un aspect placut.

Cu siguranta ca si voi ati cumparat pana acum o sticla de vin bun iar aceasta era ambalata intr-un mode ceva mai special intr-o cutie de calitate, care sa ii ofere sticlei siguranta de care are nevoie atat cand este transportata dar si manevrata. Dupa cum bine stim, situatii neplacute pot aparea exact cand ne asteptam mai putin iar eu nu vreau sa risc niciodata. Ar fi nu numai o risipa dar si o situalie stresanta ca exact in ziua in care trebuie sa merg la cineva, sa dau peste ea, sa cada pe podea si sa se sparga.

Utilizand cutii transport sticle de la iPack nu este nevoie sa imi fac griji in nicio provinta. Chiar si daca sticla va cadea, fiind in cutie, nu va pati nimic si mai mult de atat, nici cutia nu se va deforma, gratie sistemelor de prindere interioare, care tin sticla in loc iar aceasta nu se loveste de peretii cutiei. Putem opta pentru aceste inserturi sau nu, atunci cand alegem un anumit model de cutie din magazinul lor. Sau mai bine spus, putem cumpara cutii cu sau fara.

Totodata, putem gasi aici nu numai cutii pentru sticle dar si care pot fi utilizate in alte aplicatii, fiind pana la urma un producator de solutii de ambalare si transport general. Putem asadar sa cumparam si cutii simple, cutii pentru transport specializat, de la cele pentru alimente pana la cele pentru ghivece de flori si multe altele. Iar daca totusi vrem altceva, ii putem contacta iar si ne pot face la comanda modelele dorite, asta desigur, pentru un numar de peste 1000 de bucati, fiind o oferta pentru persoane juridice, firme si companii.

Asadar, eu am reusit sa gasesc cutiile de care am nevoie in magazinul iPack si vi le recomand si voua cu cea mai mare incredere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *