0

Testeaza pasiunea la tine in dormitor cu Ollo.ro!

Esti un guru al pasiunii sau vrei sa testezi limitele infinite ale orgasmului pe repeat, fara costuri? Ei bine, acest sex shop iti vine in ajutor cu provocarea primaverii.

De la vibratoare si jucarii erotice certificate in Statele Unite, la accesorii destinate preludiului si explorarii taramurilor intime, Ollo.ro este acel magazin specializat cu tot ce ti-ar fi putut trece prin minte, mai mult sau mai putin.

Si nu doar atat! Acum Ollo vine cu un concept inedit pentru toti cei pasionati si/sau curiosi de astfel de senzatii tari. Poti testa inovatiile Ollo si produsele diversificate in materie de act sexual implinit prin intermediul a catorva pasi simpli, la o distanta de doar un click. Si, da, totul este perfect gratuit daca te numeri printre norocosi. Hai sa afli cum se desfasoara aceasta campanie!

Testeaza pasiunea la tine in dormitor cu Ollo.ro! Iata cum aplici.

Primul pas pe care trebuie sa-l faci in vederea probabilitatii de a fi selectat il reprezinta accesarea efectiva a acestui sex shop, fie prin intermediul unui telefon mobil cu conexiune la internet, fie p[rin intermediul unui calcolator, netbook sau notebook.

Odata ce ai accesat pagina vei observa intr-un anunt cat se poate de evident, situat imediat sub categoriile cu produsele disponibile, indemnarea catre campania de testare Ollo. Pana in prezent s-au oferit fel si fel de accesorii si vibratoare, pentru care valoarea individuala a produselor depaseste 180 lei. Trebuie sa tii cont ca produsele sexuale Ollo sunt certificate si detin aprobarea unui consiliu vast de medici specialisti, astfel incat acesta nu prezinta niciun pericol in utilizare, asa cum e cazul celor din magazinele de non-profil.

Saptamanal, Ollo realizeaza campanii noi de testare a jucariilor sexuale si acestea se adreseaza exclusiv persoanelor care au implinit varsta majoratului. Pentru a te inscrie tot ce trebuie sa faci este ca completezi formularul special dedicat, situat in josul paginii, cu datele tale personale, fapt prin care implicit iti oferi acordul de a-ti fi prelucrate datele personale in vederea livrarii produsului saptamanii, in cazul in care esti desemnat drept fericitul castigator.

Cum poti fi desemnat castigator?

Nu exista o reteta stricta pentru a te remarca intre cei trei castigatori ai saptamanii. Trebuie doar sa incerci sa te inscrii cu fiecare noua saptamana si sa mizezi pe faptul ca norocul va veni fix atunci cand te astepti mai putin. Castigatorii fiecarei editii din concurs se determina prin tragerea la sort ce are loc in fiecare wekend.

Odata ce ai fost declarat castigator al unei campanii, trebuie sa testezi produsul si sa trimiti organizatorilor Ollo, conform instructiunilor primite, experienta ta cu acestea si fotografii. Fotografiile cat si recenziile trebuie sa fie realizate intr-un mod decent si sa sublinieze cateva dintre avantajele produselor primite spre testare, fie experienta in ansamblu.

Doar atat! Atat presupune inscrierea la campaniile Ollo in care poti testa gratuit o serie de jucarii sexuale si accesorii premium. Si, dupa ce ai testat si ai trimis impresiile tale, pastrezi produsul in mod gratuit.

Try it on! Cu Ollo, fericirea-i pentru toti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *