0

Unde gasesti servicii foto video botez

In ziua de azi, apelam mereu la un fotograf video botez, atunci cand ne dorim ca botezul celui mic sa fie pastrat in cateva amintiri, peste care sa ne putem uita chiar si cu trecerea anilor. Deja stim ca nu mai este botez fara un fotograf, ce se ocupa de servicii foto video complete si profesionale. Este deja o traditie acest lucru, iar asta nu poate decat sa fie in favoarea celor care profeseaza in acest domeniu frumos si plin de emotii pozitive. Este un domeniu frumos, in care doar cei care stiu sa se apropie de oameni vor avea succes pe termen lung.

botez-2
Ce conditii trebuie sa indeplineasca un fotograf bun? In primul rand, trebuie sa stie cum sa comunice cu clientii sai. In al doilea rand, aparatura pe care o folsoeste este una moderna – clar un fotograf care se respecta alege sa investeasca si in aparatura pe care o foloseste. Apoi trebuie sa stie ce unghiuri sunt cele mai potrivite, pentru cadrele fotografiilor (sau chiar a filmarilor, in functie de preferinte). Nu in utlimul rand, trebuie sa stie cum sa se foloseasca de lumina naturala de care dispune si cum sa faca fata unor situatii neprevazute (de exemplu, poate sa poarte dupa el inca un set complet de aparatura, in cazul in care intampina problem cu primul).
Exemplele sunt atat de multe si doar fotograful pe care il alegeti este in masura sa le clarifice, impreuna cu voi. Daca aveti dubii in cee ace priveste persoana aleasa de voi, sa va fotografieze sau sa va filmeze evenimentul, cereti-i un portofoliu cu fotografii realizate de el, la evenimente anterioare. Ce-i in mana, nu-i minciuna! Doar munca fotografului poate sa exprime despre acesta ceea ce cuvintele nu pot, deoarece, nu-i asa, o poza face cat o mie de cuvinte! Iar daca nu stiti unde sau la cine sa apelati, eu recomand cu incredere Cotea Razvan!
Cotea Razvan este un om simplu, ca noi toti de altfel, dar in meseria lui este expert cu acte in regula! Isi ia meseria in serios, dar o combina cu pasiunea pentru frumos, reusind sa creeze fotografii unice. Este genul de persoana care, atunci cand face fotografii, o face cu atata naturalete, incat nici nu o sa simtiti cum zboara timpul! Stie care sunt cele mai bune cadre si unghiuri, stie cum sa se foloseasca de peisajul din jur, pentru a lucra toate in favoarea lui.
Mai pe scurt, Razvan are toate calitatile necesare unui fotograf si eu il recomand cu caldura. Poti lua legatura cu el simplu, completand un formular pe care il gasiti pe site-ul lui oficial. Apoi nu va ramane decat sa discutati cu el toate aspectele care va intereseaza. Este un om deschis si are o fire comunicativa – lucruri esentiale in meseria pe care o practica. Cu siguranta o sa cadeti la un numitor comun si nu o sa cheltuiti o avere pe serviciile primite. In schimb, o sa va alegeti cu un album foto / video exceptional, de care o sa fiti extrem de mandri.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *