9

Cosmote si Romtelecom devin Telekom Romania din septembrie

Cosmote si Romtelecom devin Telekom Romania din septembrie 2014

A devenit oficial, din luna septembrie a acestui an, Romtelecom si Cosmote devin Telekom Romania, mai pe scurt Deutsche Telekom i-a cumparat si reteaua de telefonie mobila va deveni T-Mobile. Pe langa modificarile ce vor avea loc pana in septembrie, sunt curios daca noii proprietari se vor adapta la piata din tara noastra si vor veni cu preturi competitive, adica sa ajungem si noi mai aproape de abonamentul nelimitat de 5 Euro de la DigiMobil.

Din toamna 43 de magazine vor fi renovate in totalitate, 7 magazine de tip concept store vor arata precum cele din strainatate respectand standardele impuse in toate magazinele Deutsche Telekom, urmeaza un singur call center si un singur website si prezenta activa in social media.

Nikolai Beckers, CEO Romtelecom si COSMOTE Romania a declarat ca: “În acest moment, unul din doi români folosesc serviciile noastre fixe sau mobile. Împreună, suntem o mare comunitate, conectată prin tehnologie şi experienţe împărtăşite. Asta ne onorează şi, în acelaşi timp, ne dă o mare responsabilitate: să livrăm o experienţă “T” completă, asta însemnând tehnlogie competitivă, servicii inovative şi o filosofie de brand reînnoită. Foarte multă energie, pasiune şi profesionalism sunt investite în acest proces complex de rebranding, cu numeroase proiecte şi echipe din cele două companii care lucrează împreună, sincronizat”.

Eu sper ca acest lucru sa duca la preturi mai bune la servicii dar si la gadgeturi. M-am saturat de preturile nesimtite la iPhone dar si sa dau 19 Euro pe un abonament pe cand concurenta il vinde cu 5 Euro.

9 Comments

  1. O singura data am avut cartela cosmote, in rest, nu-s mare fan. Sunt curios cum o sa decurga fuziunea asta.

  2. Da, ar fi fain sa faca ca cei de la digi cu nelimitat la 5 euro. Am auzit ca dupa traficul de 2 gb viteza scade, oare asa o fi?

  3. Sa speram ca o sa schimbe si angajatii si or sa scape de babele alea acrite de la ghiseele Romtelecom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *