1

Ahead Party @ Sala Polivalenta #Bucuresti, 30 noiembrie

Duminica, pe 30 noiembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti, au mixat Jamie Jones, Seth Troxler si Premisku in cadrul intr-un eveniment privat la care am avut si eu ocazia sa fiu prezent.

Jamie Jones revine in Romania dupa aproape 2 ani si jumatate, fondatorul renumitei case de discuri Hot Creations, a fost ales in anul 2012 “The number one Dj in the World” in Top Resident Advisor. Artistul reuseste sa faca spectacol in majoritatea oraselor din lume, reuseste sa faca atmosfera constant la Glastonbury, Timewarp, Burning Man, Warung, Fabric sau Club Womb, Tomorrowland, Global Gathering sau Kazantip. In acest moment Jamie Jones se aflta pe locul 9 in Top 100 Dj’s Resident Advisor.

2014-12-02 13.41.30-1

Langa Jamie Jones se va mai afla duminica, 30 noiembrie si Seth Troxler, cunoscut de publicul din Romania de la Festivalul Sunwaves ce are loc anual la Mamaia. Seth mixeaza frecvent in locatii sau la evenimente precum: Fabric, Tenax, MUTEK, Panorama Bar, Watergate, Robert Johnson, Detroit Electroinc Music Festival, The Rex, Fuse, Avalon si altele, iar in prezent il observam unul dintre rezidentii Club der Visionare.

In primavara, cei de la Kent au adus in premiera in Romania aplicatia ”PHHHOTO”, prin intermediul careia iti faceai un GIF animat ce rula pe un ecran imens la petrecere, de aceasta data, in schimb organizatorii au adus o alta premiera legata de accesul la petrecerea privata, puteai sa intri la party scanandu-ti bratara de un device special amplasat la intrare dupa care semnai ca ai intrat. Pe langa asta la fiecare bar, aveai pe bratara o bautura gratuit si la fel trebuia sa scanezi bratara si astfel intrai in posesia acelui pahar.

Atmosfera la Kent Ahead Party a fost una dementiala, multe mixuri bune, sonorizare exceptionala, preturi decente la bauturi si multa lume faina si dornica de distractie.

2014-12-01 04.23.19

Ca o paranteza asupra hotelului, mi-a placut foarte mult la Hotel Pullman Bucharest – World Trade Center (4 stele), locul unde am fost cazati cu totii cei veniti la aceasta petrecere privata, de la etajul 9 privelistea era una superba, mai ales cand primul covor de zapada abia s-a asezat.

#hotel #bucuresti #party #winter

A photo posted by Bogdan Alupoaie (@ebogdan85) on

Iar micul dejul unul foarte variat, chiar orice tip de gusturi pot fi satisfacute dupa parerea mea la ei.

IMG_4718

Comments

comments

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *