3

Fashion Bloggers la ‪#‎Iasi‬ 2014

Daca tot nu mai avem Romanian Fashion Week la Iasi de 3-4 ani, un grup de tineri din domeniul modei si a bloggingului s-au gandit, sa adune la Iasi o mare parte din cele mai populare bloggerite de fashion din Romania. Astfel in perioada 12 si 13 decembrie 2014 am sa ma petrec cu ele prin Iasi, pardon.. hahaha.. vroiam sa spun caaa.. le puteti vedea in cadrul a doua evenimente ce vor avea loc la Palas Mall, cel mai frumos complex urbanistic din Europa de Est, premiile obtinute spun asta, nu doar eu!

Va fi o nebunie, distractie alaturi de fetele astea frumoase care se hranesc si respira fashion zilnic, care au reusit din pasiunea lor sa-si faca un nume care vinde foarte bine nu doar in tara noastra, fenomenul acesta a luat amploare in toata lumea, marile branduri apeland la bloggeritele fashioniste pentru promovarea produselor ce le comercializeaza.

Cine vrea sa le vada in cadrul unui eveniment foarte amplu poate sa o faca vineri, 12 si sambata, 13 decembrie 2014 la Palas Mall in Atrium de la orele 18:00.

Mai multe informatii si detalii despre Fashion Bloggers la ‪#‎Iasi‬ 2014 gasiti aici.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *