0

Kusadasi, Antalya, Side, Bodrum. Tu ce destinație alegi?

Cauți o destinație de vacanță pentru vara acestui an? Stop! Nu mai căuta! Consultă Oferte Turcia 2021, iar răsfățul îți va surâde încă înainte să te urci în avion, pentru că așa e Turcia: te ademenește, te seduce, iar odată ce ai ajuns pe tărâmul luxului, unde totul se negociază, mai puțin timpul de calitate pe care îl vei petrece aici, indiferent de resortul ales, nu ai cum să îți dorești o altă destinație de vacanță. Nu degeaba i se mai spune paradisul verde sau  paradisul all inclusive. Poți opta pentru facilități care să includă mai mult decât all inclusive, ultra all inclusive sau luxury all inclusive, dar un lucru e cert: orice ai alege, nu ai cum să dai greș, pentru că serviciile turcești sunt ireproșabile: totul este orientat spre client, spre nevoile acestuia și spre a-i aduce o stare de bine.

Indiferent de destinația pe care o alegi, fie că vorbim despre Kusadasi, stațiune află pe locul 1 în topul destinațiilor în care poți ajunge cu mașina, Antalya, locul în care istoria îți vorbește la tot pasul, Side, cu plajele ei superbe și minunile arheologice care se îngrămădesc pe peninsulă, Alanya, declarată cea mai spectaculoasă stațiune sau Bodrum, „Ibiza” Turciei, celebră pentru viața de noapte sau pentru varientatea de pontoane care substituie cu brio plajele, în Turcia nu ai cum să te plictisești. Consultă Oferte Turcia și alege-ți resortul care îți surâde din una dintre destinațiile mai sus amintite. Site-ul vacanteturcia.ro a selectat pentru tine cele mai bune hoteluri, pentru toate gusturile și buzunarele, nefăcând însă rabat de la calitate și… răsfăț.

Vă recomandăm, ca indiferent de destinația pe care o alegeți, să treceți încă din primele zile de vacanță  pe la spa-ul hotelului sau pe la un spa celebru din stațiunea aleasă – nu aveți cum să nu găsiți – pentru o sedință de hamam, celebra baie turcească. Se recomandă, însă, ca acest ritual, care conține, pe lângă baia propriu zisă și masajul relaxant, o parte de exfoliere, să fie efectuat înainte de expunerea la soare, pentru ca bronzul să „prindă”cu adevărat.

Cu toate că hamamul este cireașa de pe tortul oricărei excursii sau sejur în Turcia, all inclusive-ul este unul dintre motivele pentru care turiștii români aleg Turcia, dincolo de serviciile ireproșabile, fie că vorbim despre hoteluri de patru sau cinci stele, în ceea ce privește condițiile de cazare și facilitățile oferite.  În Turcia, mâncarea bună este din plin și pentru toate gusturile. Nu vă faceți însă griji pentru kilogramele în plus care s-ar putea acumula, pentru că majoritatea hotelurilor au sală de fitness, o mulțime de piscine unde poți înota în voie sau o serie de activități care să îți pună sângele în mișcare, chiar și după o masă copioasă. Fiecare resort are în jurul său un „mic oraș” menit să îți ofere tot ce ai nevoie pentru a te simți în al nouălea cer, pe perioada vacanței. Nu mai sta pe gânduri, rezervă-ți acum sejurul la care visezi și lasă-te răsfățat de Ofertele Turcia 2021 ți le oferă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *