0

Un weekend de vis la munte

Toata saptamana am muncit cu spor si m-am dus cu drag la serviciu. Nu mi-a pasat ca ma trezesc in fiecare dimineata la ora 5 fiindca incep programul la ora 7,30.
Copiii si-au facut temele, fara sa ne rugam de ei, m-au ajutat sa fac ordine prin casa, iar in camera lor au pastrat curatenie cu sfintenie.
Nici noi, maturii, nu am cazut in depresie la terminarea concediului de vara, nici ei nu sunt nostalgici ca a inceput scoala. Stiti de ce? Stiti care este reteta noastra de supravietuire?
Excursii weekend munte rezervate prin una dintre cele mai bune agentii de turism din tara, Oxigentour.ro.

13_muntii_macin
Am ales munti mici ca inaltime sa nu depunem un efort prea mare si sa ne luam si copiii cu noi. Noi, romanii, suntem fericiti. Avem in tara adevarate comori si nu stim sa le pretuim cum se cuvine. Cunoscatorii spun ca muntii nostri, spre deosebire de muntii foarte inalti ai lumii sunt foarte prietenosi cu cei care ii indragesc. Ajuns in varf, nu esti nevoit sa cobori urgent, fiindca nu te doare nici capul, altitudinea lor nu te deranjeaza in niciun fel. Efortul de a ajunge la finalul traseului iti este rasplatit cu privelistile minunate pe care le poti admira in voie, cat de mult vrei. De regula de pe muntii inalti ai lumii esti izgonit repede de conditiile vitrege generate de altitudine.
Muntii Macinului pot fi urcati de catre turisti care nu au experienta traseelor, de catre batranii care odinioara erau alpinisti impatimiti si acum le-a ramas dragostea de demult, dar le-au scazut puterile si de catre copii.
Au peste 400 de metri si ofera privelisti de vis. Vegetatia pict

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *