0

La nevoie te judeci pentru despagubiri asigurari

Este bine sa ai asigurare, nimic sa nu ti se intample si sa nu ai nevoie de ea. Dar stii cum se intampla! Cand nu ai asigurare la casa, atunci vine un vant puternic si iti ia acoperisul ca pe o frunza.
Este foarte greu sa ti se strice casa. Reparatiile trebuie facute urgent, fiindca o stricaciune determina alte deteriorari, iar proprietarul are multi bani de scos din buzunar. Daca ne referim numai la acoperis, avem nevoie de tigla sau tabla de calitate, de materialul lemnos necesar de suruburi si de mana de lucru.
Toate se achita in acelasi timp, iar suma este uriasa. Polita de asigurare a locuintei acopera o mare parte din daune, in cazul in care o detii.


Asa trebuie sa fie, fiindca luna de luna ai platit pentru asigurare si meriti despagubiri asigurari.
conform contractului, iar in cazul in care nu ti se acorda sau ti se ofera o suma mult mai mica, este cazul sa apelezi la ajutorul unui avocat.
Nu te lasa pacalit, nedreptatit, fiindca trebuie sa lupti cu demnitate pentru ceea ce ti se cuvine! Dar exemplele pot continua cu alte tipuri de asigurari.
Detii o polita de asigurare de viata sau de sanatate si ti-ai pierdut pentru o perioada capacitatea de munca. Tocmai cand ai mai mare nevoie de bani, nu mai poti sa castigi nimic.

Cunoaste-tii toate drepturile pe care le ai in calitate de asigurat, dupa ce obtii consultanta de la una dintre cele mai mari firme de avocati din tara, specializate in despagubiri Grecugorde.ro!
Aceasta firma din Cluj reprezinta anual sute de clienti care au astfel de probleme si o fac cu succes. Tu esti din Bacau sau din Ploiesti si te nelinistesti ca firma se afla tocmai in Cluj? Nu este cazul, fiindca ii poti contacta online, fara sa fii nevoit sa te deplasezi. Indrazneste si intreaba-i tot ceea ce doresti sa stii!
Vei afla ca in baza politei de asigurare de sanatate sau de viata, asiguratorul trebuie sa iti asigure cele mai bune ingrijiri in clinicile de lux din tara cu care au contract si ca in perioada in care nu poti munci ti se asigura o suma lunara pentru subzistenta.

De la ei am aflat prima data de existenta asigurarilor profesionale deosebit de utile si de la drepturile pe care le ai in urma incheierii lor.
Imagineaza-ti cat de lejer decurge consultanta! Stai acasa, in patul tau sau la bucatarie, ori in foisorul din curte cu cana de cafea alaturi si vorbesti cu ei, fara sa te coste nimic.
In cazul in care ii angajezi, iti asiguri din start urmatoarele avantaje:
-ai alaturi de tine o echipa de oameni puternici. Cu ei alaturi nu iti mai este teama de nimic.
-sunt pusi la punct cu toate modificarile legislative. Nicio schimbare nu ii ia prin surprindere, fiindca le place sa fie cei mai buni dintre cei mai buni.
-chiar si in cazul sau procesul fara de solutii, ei gasesc una prin care sa castige.
-nu le place sa piarda si pentru asta muncesc zi si noapte si pun la punct strategiile de aparare.
-cu toate ca sunt avocati de renume si de lux, au tarife relative reduse.

-se ocupa de cauze diverse de la cele civile la cele penale, la procese fiscale, la procese de recapatare a drepturilor de munca sau de respectarea proprietatii intelectuale.
Un om nu trebuie sa astepte lectiile dureroase ale vietii sa invete sa se asigure din vremurile bune si sa stie unde gaseste un avocat bun inainte de a ajunge la tribunal.
Sa fim prevazatori inseamna sa fim scutiti de multe rele, de multa incordare si nervi tociti.

Bilantul firmei prezentata mai sus este uimitor. Anual are mii de clienti multumiti si sunt solicitati sa se ocupe de aparare in diferite procese.
In concluzie, nu te lasa nedretatit fiindca pentru asta exista justititie si pentru asta avem avocati atat de buni in tara noastra. Sa accepti pacaleala, injosirea, nedreptatea este sub umilinta fiecaruia dintre noi.

In cazul in care ai probleme de natura juridica, nu apela la altcineva in afara firmei prezentate mai sus, care lucreaza in echipa si te ajuta sa castigi!
Cred ca acum stii la cine sa apelezi sa iti obtina daune asigurari corecte, conforme contractului pe care l-ai semnat cu firma de asigurari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *