0

La nunta cea mai potrivita este trupa cover

Ce asteptari are fiecare nuntas de la nunta? Mai intai doreste sa participe la un festin de fericire fiindca in fata atator martori, doi tineri care se iubesc isi legalizeaza relatia. Cum sa nu fii fericit si sa nu te bucuri pentru ei, cand peste cativa ani vei fi invitat si la botez? Din iubirea lor se vor naste copiii, mantuirea familiei si a neamului lor, fiindca generatiile urmatoare sunt adevarate promisiuni pentru noi.
Urmeaza localul. Sa fie decent cu grup sanitar curat si mese confortabile, in care sa nu isi agate hainele. Meniul sa fie variat, iar mancarea buna. De pilda organizatorii atenti se gandesc si la vegani sau vegetarieni ca toti oameni sa isi poata alege ceva si sa poata servi ceva.
Stiu persoane care se plangeau mereu cand se duceau la nunta in trecut ca pentru ele nu se gasea nimic fara carne si nu se simteau confortabil vazand cum ceilalti mananca, iar ele se uita.
Apoi se asteapta muzica buna si cat mai variata, cantata la nivel profesional, adica fara balbaieli, uitatul cuvintelor si microfonie. Solistul sa se sincronizeze cu acompaniamentul si sa nu cante in contratimp fiindca ar fi o nota proasta sa se dea impresia ca la nunta au fost adusi diletanti sa sustina programul artistic.

galerie-5-768x459
Tocmai de aceea, la nunta prestatia artistica este ideal sa fie sustinuta de o trupa cover cu experienta si multe ore de repetitie impreuna.
Spectacolul nu poate fi sub nicio forma un experiment artistic, adica nu s-ar potrivi compozitiile proprii in prima auditie, fiindca publicul asteapta cantece impuse deja pe piata muzicala. La un pahar de vin bun, ascultatorul doreste un cantec de petrecere consacrat, dansatorii sunt insufletiti de muzica pe care danseaza cu mult timp inainte de nunta, o melodie noua, mai ales daca nu ar suna pe placul celor care o asculta, ar bulversa pe toata lumea.
In plus, repertoriul personal nu poate fi la fel de lung cum se impune a fi un program de nunta. Sa zicem ca un solist conacrat are melodii proprii care acopera doua ore de cantat neintrerupt, dar piesele sale originale nu ar putea sa multumeasca sub nicio forma toti ascultatorii.
In plus, solistii sunt specializati pe muzica populara sau usoara, nuntasii doresc din toate cate ceva, concret ce este mai frumos si ce a fost fredonat de generatii intregi dintre cantecele de muzica usoara sau populara.
Sunt doua-trei cantece care nu pot lipsi sub nicio forma de la nunta, iar ca exemple putem da:”Ia-ti, mireasa ziua buna”, “De la Primarie-n sus”, “Marine la nunta ta”.
Orchestrapetrecaretii dispune de solisti si de instrumentisti talentati care pot canta muzica greceasca, muzica populara, de petrecere, tiganeasca, latino sau usoara, in cazul in care mirii au anumite preferinte.
Ei isi ajusteaza repertoriul dorintelor participantilor si organizatorilor, iar aceasta este o proba de maiestrie artistica.
Cea mai buna trupa cover o gasiti pe site-ul firmei amintite si ofera si preturi promotionale fiindca stiu ca mirii trebuie ajutati fiindca au multe lucruri de realizat impreuna. Faceti o programare acum, sa fie disponibili in ziua nuntii!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *