0

Leasing pentru o scoala particulara

Oamenii sunt din ce in ce mai constienti de faptul ca asigurarea unei educatii de calitate pentru copiilor lor este cea mai buna investitie.
Scolile particulare cu personal performant si sali de clasa spatioase, plus posibilitatea inscrierii la after school si asigurarea unei mese zilnice sanatoase atrag din ce in ce mai multi beneficiari.
Aparent pare simplu sa deschizi o scoala particulara, dar este nevoie de multe investitii si multe documente pentru functionarea legala a acesteia.
Cladirea trebuie sa asigure securitate maxima elevilor, personalul trebuie sa fie bine pregatit si empatic, iar transportul elevilor sa se faca zilnic cu masini moderne, in perfecta stare tehnica.
Multe dintre scolile particulare functioneaza fiindca Leasecredit.ro ofera acces la leasing persoane juridice implicandu-se direct prin acest ajutor financiar in educatia copiilor nostri.
Mai intai localul trebuie sa fie situat central, spatios, sigur si obligatoriu, prevazut cu bloc alimentar fiindca elevilor li se ofera mese si gustari.

femei-munca-birou-shutterstock
Mobilierul din salile de clasa costa si el si necesita reconditionare si reparatii periodice sau inlocuire cu banci si scaune moderne, fiindca elevii de astazi au pretentii. Sa adaugam obligativitatea alimentarii cu apa curenta si a existentei grupurilor sanitare moderne si suficiente, bine intretinute. Intr-o scoala se face zilnic curatenie, iar personalul are nevoie de consumabile de calitate si echipamente performante.
Cu ce pot ajuta cei de la Leasecredit.ro? Facilitand accesul la credite al persoanelor juridice si diversificandu-le permanent.
O firma sau o intreprindere poate obtine prin intermediul firmei amintite urmatoarele facilitati:
-un leasing pentru imobil. In cazul in care doriti sa extindeti scoala si aveti nevoie de un local mai bun, mai spatios si l-ati gasit, considerati ca va apartine, daca acceptati ajutor si consiliere pana la dobandirea bunului dorit din partea expertilor finaciari de la Leasecredit.ro. Pe site-ul lor gasiti informatii complete despre categoriile de leasing si conditiile de eligibilitate si tot ei va ajuta sa va puneti la punct dosarul pentru urgentarea operatiunilor care va ajuta sa functionati la cote maxime.
-o linie de credit care sa va permita sa puteti cheltui pentru alimentele elevilor, plata personalului si intretinerea cladirii, pana cand va intra in cont taxele de scolarizare. Da, uneori trebuie sa fiti intelegatori cand oamenii nu pot respecta cu strictete termenele fiindca primesc cu intarziere salariile.
-masini in leasing. Nevoia de masini a unei scoli este mai mare decat credeti, fiindca elevilor trebuie sa li se asigure transportul de la domiciliu la scoala (uneori parintii nu au timp sa ii aduca sau sa ii ia) si la concursurile scolare si extrascolare la care participa. In plus se face aprovizionarea cu manual scolare, se ridica subiecte pentru examen, iar mobilitatea este salutara in aceste circumstante.
In prezent de un leasing avantajos depinde functionarea unei intreprinderi sau deschiderea unei scoli. Chiar si clinici medicale private, cabinete de stomatologie acceseaza acesta forma de finantare pentru a dobandi immobile si echipamente care sa le permita desfasurarea activitatii. Este mult mai usor sa platesti esalonat, decat sa faci o gaura mare la buget, fiindca nevoia de lichiditati este permanenta atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *