1

Teaser videochat incitant

Modelul videochat performeaza individual, dar este un produs al muncii de echipa. In spatele succesului, imaginii sale perfecte si realizarilor materiale stau fotografiile erotice si teaser videochat marca Andreescu Gabriel, consilierea oferita de personalul de la studioul videochat cu experienta si stilistii.
Atat pozele, cat si teaser videochat trebuie sa fie placute la privit si incitante in acelasi timp, ca omul sa fie interesat sa priveasca intreaga prestatie artistica a protagonistei pe viu.
Este incitant sa privesti o femeie cu ochi de caprioara si piele de fildes dezbracandu-se incet si miscandu-se fascinant. Numai un ochi si o mana de profesionist poate sa surprinda inefabilul cu acuratete.
Esti un model videochat dornic de afirmare care tinteste culmile succesului? Programeaza in orice perioada sedinte foto-video cu acest profesionist desavarsit, iar portofoliul impresionant va indrepta clientii catre tine!

femei-1
Andreescu Gabriel este un veritabil ghid al modelelor videochat pe drumul succesului si are fler: pozele realizate de el atrag mii de clienti.
Iata ce declara doua dintre colaboratoarele sale: “Viata mea are doua coordonate importante: inainte de colaborarea cu Andreescu Gabriel si dupa. Munca acestul profesionist se poate evalua in zeci de mii de dolari. Inaintea postarii teaserului videochat pe site-ul oficial al studioului castigam 10 000 de dolari pe luna, acum ajung lejer la 40 000, deci veniturile mi-au crescut de mai multe ori.
Simultan cu cresterea salariului, s-au inmultit si oportunitatile. In prezent detin un apartament intr-o vila din Herastrau, conduc o masina sport, ma imbrac de la magazinele exclusiviste si plec de cel putin doua-trei ori pe an in excursii de sapte stele. Toate acestea le datorez materialelor erotice semnate de artistul amintit, care a reusit sa redea ceea ce este mai frumos si mai interesant din mine.” (O.M)
“Mi-a fost rusine, cand m-am aflat fata in fata cu Andreeascu Gabriel sumar imbracata, dar el mi-a relatat cum stau modelele din atelierele de creatie ale facultatilor de arte. A subliniat faptul ca se afla in fata mea in calitate de fotograf si nimic nu va schimba asta niciodata si m-a asigurat ca secretul privind activitatea mea va fi pastrat cu sfintenie si ca juramantul profesional nu ii permite sa faca vreodata publice pozele mele. Il recomand cu caldura tuturor fetelor care lucreaza in domeniu fiindca este discret, omenos, priceput. Atitudinea lui mi-a sporit increderea in mine si frumusetea, astfel ca materialele au iesit opera de arta.” (P.L)
Asa am poposit eu pe site-ul oficial al specialistului numarul 1 din tara in fotografie erotica, am analizat exponatele si ochii mei s-au umplut de incantare. Suntem tara cu cele mai multe femei frumoase pe metru patrat, dar nu toate sunt norocoase sa fie puse in valoare de un profesionist de talia lui. El stie sa sporeasca farmecul, sa amplifice misterul, sa ridice pe cineva in varful piramidei sociale.
Cum a ajuns sa faca filmulete si poze perfecte? In primul rand, are aparate performante si cele mai bune echipamente pe care le manuieste cu dibacie maxima.
Apoi, pasiunea pentru fotografie este insufletita de talent si de cursurile de perfectionare la care participa periodic.
Nu in ultimul rand, mentionez ca se vede ca este la curent cu tot ce apare nou in lume.

Comments

comments

One Comment

  1. Atâta timp cât alegi un astfel de domeniu, nu cred că rușinea își mai are locul aici. Iar un adevarat model cu siguranță va trebui să dețină poze profesionale cu aceasta, spre exemplu un catalog complet cu poze din mai multe ipostaze, locații sau cu diferite ținute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *