0

Idei de cadouri personalizate

Uneori poate fi greu sa alegem un cadou potrivit pentru cineva, ca e destul de greu sa ghicim gusturile tuturor celor pe care ii cunoastem. Dar asta nu inseamna ca idei nu mai exista – exista si chiar sunt salvatoare, mai ales daca alegem sa apelam la cadouri personalizate! Cadourile personalizate sunt nu doar originale, ci si amuzante si sigur vor fi mult mai apreciate. Daca sunteti in pana de idei, nu va faceti griji – va voi prezenta o lista scurta cu un top al celor mai cautate cadouri personalizate, care au facut si inca fac furori in zilele noastre.  Sunt idei simple, accesibile si la indemana oricui:

  • Album foto personalizat: albumul foto personalizat este o idee unica, ce implica mai intai crearea de amintiri, pe care le surprinzi in fotografii mai mult sau mai putin spontane. Ia-ti prietenii si mergeti impreuna in excursii, dar aveti grija sa aveti prin preajma si un album foto. Puteti sa surprindeti fiecare moment, chiar si cel mai nesemnificativ. Detaliile mici sunt cele care fac diferenta! Dar daca surprindeti orice moment intr-o fotografie, atunci amintirea acelui moment se va pastra o viata. Fotografiile mereu vor fi la moda si nu se vor demoda, ci mereu vor gasi o cale sa se reinventeze.
  • Calendarele personalizate: este vorba despre calendarele pe care le puteti personaliza cu pozele preferate, cu texte sau mesaje motivante si asa mai departe. Fiind un obiect cu care interactionam tot anul, este de inteles de ce constituie un cadou ideal si merita sa fie trecut in revista. Puteti alege poze cu cel / cea caruia vreti sa-l oferiti, puteti alege fotografii in ton cu lunile anotimpului si asa mai departe. Adevarul este ca posibilitatile sunt numeroase si in acest caz. Doar imaginatia este limita.
  • Tablouri pe panza: tablourile personalizate sunt si ele o idee grozava cu care ii poti surprinde pe cei dragi. Alege o poza cu o imagine / peisaj / persoana care inseamna mult pentru cel / cea care il va primi si transpune-l pe o panza canvas (apelati la firme specializate care se pricep la acest lucru). Apoi priviti reactia acestuia. O sa aprecieze si gestul vostru, de a depune efort in realizarea unui cadou personalizat, nu doar obiectul in sine. Nu multa lume stie de acest trend, dar merita sa fie facut cunoscut in lume.

Lista poate continua mult si bine: tricourile, canile, pixurile, fete de perna – toate acestea si multe altele pot fi usor personalizate, in functie de preferinte si toate vor fi la fel de apreciate. In primul rand pentru ca sunt unice, gandite si realizate special pentru o persoana anume. Asta inseamna ca nu exista doua la fel in lume (decat daca iti doresti asta si comanzi mai multe exemplare cu acelasi model). Daca ai alte idei, atunci nu-ti fie frica sa le pui in practica! Poate ca te-ai gandit la ceva ce mie nu mi-a trecut prin minte sau poate ca ai alta viziune, mai ampla. Incearca tot ce iti dicteaza inima si alege ce iti place cel mai mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *