0

Litoral Romania 2016

Chiar daca este prea devreme, acum este momentul cel mai bun pentru planificarea unei vacante pe litoral Romania 2016! Cea mai buna perioada pentru a alege vacanta de vara si asta pentru ca in primul rand beneficiati de preturi bune pentruc a cei care au afaceri in domeniu vor fi luati pe nepregatite de cele mai multe ori si astfel reusiti sa negociati preturi foarte bune!

Al doilea avantaj si cel mai important din punctul meu de vedere este faptul ca o vacanta planificata si achitata din timp, nu afecteaza din punct de vedere financiar pe nimeni, din contra o plata din timp a vacantei te va face ca atunci cand te intorci din vacanta sa nu te trezesti cu portofelul luat pe nepregatite.

Litoralul romanesc a castigat foarte mult teren in ultimii ani, foarte multi straini vin aici pentru distractie fara limite, distractie cu alcool si femei fara costuri senzational de mari precum se practica in tarile dezvoltate, unde preturile sunt de pana la cateva ori mai mari.

Pentru cei care cauta distractie fara limite, muzica buna, vedete, femei frumoase si prietenoase, sampanie si alte bauturi fine, atunci locul tau este in statiunea Mamaia. Daca cauti statiuni d emers cu familia atunci poti alege Eforie Nord si/sau Sud, pentru tinerii studenti mai ales se recomanda statiunea Costinesti, unde cu un buget redus poti sa te distrezi si sa iti faci amintiri de neuitat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *