1

3 vinuri cu care vei face senzatie la orice petrecere

Daca v-ati propus sa organizati o intalnire de familie sau o petrecere de zile mari, modul in care veti concepe planul de realizare si cum acesta va fi desfasurat va juca un rol exttrem de important in ceea ce priveste rezultatul final si modul in care va veti simti ulterior sau amintirile pe care le veti avea dupa acest moment.

In ceea ce priveste partea culinara si pe cea de bauturi, ei bine, nu intotdeauna alegerile cele mai sofisticate vor fi si cele mai potrivite, tinand cont ca gusturile sunt o alegere subiectiva. Unii pot urma o dieta sau un regim alimentar, in timp ce altii nu sunt intocmai fani ai fructelor de mare. Cea mai buna modalitate de alegere a meniului e sa va consultati musafirii si sa le aflati preferintele. Ati putea fi surprins sa aflati ca multi dintre acestia vor prefera alimente si preparate mai simple si clasice, in detrimentul celor sofisticate. Iar la capitolul bauturi, alegerea cea mai potrivita este sa imbinati bauturile alcoolice cu cele non-alcoolice, astfel incat sa fie acoperite toate nevoile si dorintele, cat si toate categoriile de varsta.

Vinul nu trebuie sa lipseasca nici el, iar alegerea acestuia se face dupa stabilirea alimentelor, astfel incat sa se poata potrivi manusa cu preparatele alese si sa-i fie pusa aroma in valoare.

3 vinuri cu care vei face senzatie la orice petrecere

Va va fi mai usor sa gasiti un vin potrivit daca incepeti sa stabiliti planul de lucru cu cel putin cateva zile inainte si daca veti opta pentru o sursa de achizitie care se ocupa excllusiv cu acest lucru. De altfel, WineMe este un loc specializat unde veti putea gasi diferite sortimente de vinuri pe alese, la preturi accesibile. Astfel, pregatirea petrecerii nu va lasa loc de compromisuri financiare si va veti putea bucura alaturi de cei dragi de o selectie de vinuri nemaipomenita.

  • 3 recomandari de vinuri pentru petrecere

La crama Alira puteti gasi o parte din vinurile ideale pentru petrecerea dumneavoastra.

Noi va putem recomanda pentru moment 3 dintre acestea, insa bineinteles, alegerea va apartine in totalitate, existand zeci de alte optiuni disponibile.

Cuvee este un vin diferit fata de majoritatea pe care le-ati iincercat pana acum. Este ideal pentru degustare si pentru a-l servi la un “pahar de vorba”, fiind o combinatie intre doua dintre cele mai populare vinuri existente pe piata.

Daca din meniul dumneavoastra nu lipsesc branzeturile, va recomandam si vinul Concordia, iar pentru preparatele condimentate sau arome patrunzatoare de carne, puteti opta pentru Cabernet Sauvignon.

Comments

comments

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *