0

Masaj Facial – trebuie incercat

Acum cateva saptamani, Razvan m-a invitat la salonul sotiei sale pentru un masaj facial. Pana atunci nici nu stiam de treaba asta, adica masaj la fata, abia ma familiarizasem cu cel de relaxare si terapeutic, dar de masaj la fata nu stiam. Discutand cu domnisoara terapeut de la salon am aflat si eu ca rolul masajului facial este mai mult decat un rasfat si ca ajuta la imbunatatirea starii de spirit, prevenirea ridurilor, ameliorarea congestiei sinusurilor intalnite din cauza alergiilor si la detoxifierea organismului.

Am mai aflat si faptul ca ganglionii limfatici sunt raspanditi pe intreaga zona a fetei, mai ales de-a lungul marginii barbiei si a liniei maxilarului si ca masajul facial stimuleaza vasele limfatice si faciliteaza eliminarea toxinelor din zona fetei.

La Madlene Nailbar & Spa din Iasi ce se afla pe strada Vasile Conta nr. 13 costul unui masaj facial este de doar 25 de Lei si dureaza cateva zeci de minute bune, pe langa tratamentul ce il primeste fata se mai intampla si niste chestii interesante pe piept dar va las pe voi sa mergeti si sa incercati sa vedeti cum este senzatia.

Destinat femeilor si barbatilor, Madlene combina perfect cele mai noi trenduri in materie de manichiura si pedichiura , impreuna cu alte servicii de infrumusetare, cu atmosfera de socializare a unui bar urban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *