1

Internet FIX de la Vodafone in scurt timp

Gadget.ro anunta astazi ca Vodafone intentioneaza sa intre pe piata de internet fix cu serviciul “WiFi acasa” nelimitat cu viteze de pana la 43,2 Mbps cu preturi de la 6 pana la 12 euro pe luna. Preturile la abonamente vor fi dupa genul celor de la RCS-RDS adica daca esti deja client Vodafone platesti mai putin, la modul ca daca ai un abonament RED, Smart Tab sau Smart Net 13 platesti doar 6 euro pe luna. In acesti bani abonatul primeste router-ul B681 si 25GB spatiu de stocare in Vodafone Cloud.

SIM-ul oferit de Vodafone pentru “WiFi acasa” va fi unul ce va functiona doar intr-un loc fix, la modul ca nu vei putea muta router-ul la o alta adresa decat cea din contract.

Comments

comments

One Comment

  1. Cea mai mare porcarie de internet. Tre sa imbli prin magazine sa faci update de firmware la panarama de modem, ma cert zilnic cu centrala pentru ca zilnic internetul pica. Oamenii sunt VRAISTE cea mai slaba si instabila conexiune pe care am avut-o vreodata si am fost abonat la toti. Zilnic stau sa depanez la modem in timp ce la alte retele nici nu stiu unde este modemul… Zilnic am sa scriu pe site-uri pana ma vor ruga sa ma debransez daca asa nu ma lasa si ma ameninta cu taxe de reziliere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *