0

Mobilier la comanda in Cluj

Toata nebunia asta imobiliara din ultimii ani a hranit multe guri, de la firmele de constructii, primarii, notari, banci, magazinele de profil pana la producatorii de mobila. Nu am auzit pana acum statistici, cum ca productia sau importul mobilei a crescut cu nu stiu cat la suta sau magazinele de constructii si-au marit cifra de afaceri si asa mai departe, in schimb bancile dau publicului cifrele de genul asta.

Tot timpul am fost pasionat de amenajarile interioare, pe instagram.com urmaresc o multe de conturi ce posteaza des despre amenajarile interioare si am dat de un site foarte simpatic din Cluj doar candtand pe Google.com mobila Cluj care din cate se vede face treaba foarte buna, au pe site cateva chestii facute de ei foarte faine. Este foarte important sa-ti amenajezi casa cu gust pentru ca dupa cel putin 8 ore de munca in fiecare zi, relaxarea caminului te poate odihni dar si icnarca cu energie pentru a doua zi.

Se stie faptul ca in ultimii ani s-a revenit la vizite acasa intre prieteni, multi in weekend se aduna la cineva acasa si gatesc, se uita la filme si stau la un pahar de vorba. Oamenii au inceput sa mai renunte la iesitul in oras si sa axeze in a se vizita acasa.

si stim cu totii ca o locuinta se transforma intr-un camin atunci cand ne lasam amprenta personala asupra acestuia. Anul 2018 vine cu niste tendinte foarte interesante in materie de amenajari interioare. Anul acesta este reprezentat de culoarea Ultra Violet si asta te duce cu gandul la cosmos, stele, spatiu si asa mai departe, adica aceasta culoare este un simbol al neconventionalului. Tot la fel de cool in acest an este nuanta de roz lavanda, movul florii de sopran, galbenul si albastrul cerului senin.

Tot in acest an se poarta elementele grafice si se recomanda folosirea elementelor cu aceasta forma precum tabloruile, mesele, suportul pentru iluminat si asa mai departe.

La partea de texturi se merge foarte mult pe combinatia de metale cu finisare de tip industrial. Daca nu sunteti de acord cu aceste noutati nu inseamna ca trebuie sa le copiati, ideea este ca puteti merge pe ce stil vreti dar unele accesorii pot fi inspirate din aceste tendinte ale anului 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *