0

Moto g23, cel mai recent membru al gamei moto g, disponibil acum in Romania

Gama moto g se extinde în România cu un un nou device disponibil. Din luna februarie, moto g23 poate fi găsit în magazinele Altex și eMag în două nuanțe (Steel Blue și Matte Charcoal), la un preț recomandat de 1.099,90 lei, urmând să fie disponibilă și culoarea Pearl White.

Surprinde momentele unice cu noul moto g23. Datorită camerei principale de 50 MP și a tehnologiei Quad Pixel, fotografiile redau fidel detaliile, chiar și în condiții de lumină slabă. Datorită acestei tehnologii, utilizatorii beneficiază de o sensibilitate la lumină de patru ori mai bună pentru imagini mai clare și în culori mai vibrante. În plus, acest dispozitiv vine cu o cameră Macro Vision dedicată și cu un mod ultra larg de 125º, ce încadrează de patru ori mai mult decât unul standard1. Totodată, este ideal pentru fotografiile de tip portret, deoarece reușește să detecteze adâncimea și să estompeze automat fundalul. Indiferent dacă utilizatorii își doresc să surprindă un prim-plan extrem, să realizeze un portret cu aspect profesional sau o fotografie clară în lumină scăzută, moto g23 oferă o cameră pentru toate aceste nevoi.

Display-ul lui moto g23 redă întru totul frumusețea fotografiilor. Pe ecranul său HD+ de 6,5 inci, proiectat cu rame înguste, imaginile vor putea fi vizualizate în cele mai mici detalii. Acest dispozitiv vine și cu o rată de refresh de 90 Hz, astfel încât comutarea între aplicații, jocuri și derularea site-urilor web să fie cât se poate de fluidă. Pe lângă toate acestea, mulțumită tehnologiei Dolby Atmos®, utilizatorii vor avea parte și de o experiență sonoră captivantă, chiar dacă se folosesc de căști sau de cele două difuzoare stereo ale telefonului.

Activități neîntrerupte și reîncărcare în cel mai scurt timp. Moto g23 vine cu încărcare TurboPower™ de 30W, oferind ore întregi de energie în doar câteva minute2. Mulțumită autonomiei îndelungate, utilizatorii vor putea reda playlist-uri mai mult timp, discuta ore în șir cu prietenii în apeluri video și urmări episoade nenumărate ale serialului preferat3. În plus, telefonul oferă performanța rapidă a procesorului MediaTek® Helio G85.

Fiecare detaliu al designului a fost atent conceput pentru moto g23. Având un aspect modern, dispozitivul se remarcă printr-un corp ultra subțire și rame înguste. Carcasa îmbunătățită a camerei ilustrează dezvoltarea camerei Motorola și angajamentul de a oferi experiențe uimitoare consumatorilor. În plus, senzorul de amprentă a fost poziționat pe partea laterală a device-ului, pentru accesibilitate mai facilă și un aspect minimalist.

software & securitate

Noul moto g23 rulează o versiune curată de Android 13, fără skin-uri greoaie de software sau aplicații duplicate. În prezent există mai multe moduri ca niciodată de personalizare prin Android 13. Cu ajutorul lui My UX, utilizatorii pot personaliza aplicațiile după culoare, temă și limbă, iar playerul media se va potrivi oricăror gusturi muzicale. Cu My UX, dispozitivul poate fi controlat cu gesturi simple, iar setările de divertisment pot fi personalizate, creând un aspect unic.

Despre Lenovo & Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 70 de miliarde de dolari, care deservește clienții din 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață de a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, dezvoltăm tehnologii care schimbă lumea, care alimentează (prin smartphone-uri și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și împreună creează un mediu mai incluziv, mai demn de încredere. și societate digitală durabilă pentru toată lumea. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o subsidiară deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă de proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Moto și Motorola. Pentru a afla mai multe, vizitați https://www.lenovo.com și citiți despre cele mai recente știri prin StoryHub și Motorola Global Blog.

Disclaimer Legal

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații ale produsului pot fi dependente de rețea și pot fi supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare. MOTOROLA, sigla M stilizată, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. THINKSHIELD este o marcă comercială a Lenovo. DOLBY și DOLBY ATMOS sunt mărci comerciale înregistrate ale Dolby Laboratories. MediaTek este o marcă comercială a MediaTek Incorporated. Snapdragon este o marcă comercială sau o marcă comercială înregistrată a Qualcomm Incorporated. Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialelor sale. Android este o marcă comercială a Google, LLC. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor respectivi. ©2023 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile sunt rezervate.

 

  1. În comparație cu aria măsurată a unei camere standard de 78° (FOV) în același raport de aspect.
  2. Bateria trebuie să fie substanțial epuizată; rata de încărcare încetinește pe măsură ce încărcarea progresează. Toate afirmațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat într-un profil de utilizare mixtă (care include atât utilizarea cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei variază și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și ale dispozitivului, temperatura, starea bateriei și modelele de utilizare.
  3. Toate afirmațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat într-un profil de utilizare mixtă (care include atât utilizarea, cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei variază și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și ale dispozitivului, temperatura, starea bateriei și modelele de utilizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *