0

Gresie baie originala, care se asaza perfect pe orice suprafata

Cand spunem case sau camere, toti avem in minte suprafete perfect drepte, dar recent am vazut la Viena o casa voit cu peretii curbati.
Era atat de frumoasa in imperfectiunea ei, incat a devenit muzeu! Pe pereti erau picturi care iti taiau rasuflarea, iar pe jos, gresia se ondula si ea dupa liniile locuintei originale.
Nu, casa nu trebuie neaparat sa fie dreapta, ci sa ofere acel confort care sa o faca indispensabila. O casa nu trebuie sa fie uriasa, ci sa aiba in ea oameni iubitori, care sa se simta excelent impreuna.

Toate acestea sunt posibile cu gresie baie comandata din magazinul online Gudart.ro, unul dintre magazinele romanesti care a adus in tara gresie si faianta din Italia.

De ce recomand acest magazin?
1. Desi are in stoc cea mai buna gresie si faianta, preturile sunt accesibile. Lumea se sperie, cand aude ca acestea sunt aduse din Italia, stiindu-se ca sunt scumpe si daca sunt din tara noastra, dar de la producatori renumiti.

2. Gresia si faianta din acest magazin sunt rectificate, asa ca vin perfect si in casele drepte si in cele cu linii curbe. Ele se asaza perfect si nu se observa locul in care sunt imbinate bucatile. S-ar zice ca a fost o singura bucata asemenea unui covor care a fost intinsa de colo pana colo.

3. Pe stoc exista sute de modele asezate ordonat pe categorii ca oamenii sa nu pierda mult timp pana ce gasesc produsul dorit.
Fie ca se merge pe o anumita culoare sau pe mai multe culori contrastante sau in degrade, fie pe modele care imita lemnul, materialul textile, betonul, marmura sau metalul, clientul are de unde alege. Filtrele ajutatoare au in vedere:

-aspectul
-colectia
-producatorul
-spatiul
-dimensiunea
-culoarea.

Din acest magazin se pot comanda produse pentru spatii private, dar si publice. La acesta categorie sunt grupate gresie si faianta pentru: baie, birou, bucatarie, dormitor, exterior, hol, hotel, living, restaurant, spa, spatiu comercial.

Este evident ca produsele pentru spatii publice sunt rezistente la trafic si ar fi o idee ca si oamenii sa isi puna pe holuri, in living sau la exterior astfel de produse.
Pare incredibil, dar la categoria gresie si faianta pentru hoteluri sunt 209 produse asezate pe 5 pagini ale catalogului virtual.
Unele imita lemnul natural, altele marmura, dar sunt si produse care sunt adevarate tablouri pe perete si care inlocuiesc cu brio covoarele pe jos. Exista modele care imita perfect si table de sah, figuri geometrice sau parchetul.

Toate nuantele sunt usor de curatat, dar este bine de stiut ca acelea care sunt deschise se pot si pata usor, de aceea sunt preferabile nuantele mai inchise la culoare.
Spre deosebire de depozitele in care gasesti cateva zeci de modele si toate pentru baie sau bucatarie, la Gudart.ro se gasesc sute de modele si pentru restaurant, hoteluri, dormitor si living.
Un perete din gresie inseamna o cheltuiala mai mica la intretinere, fiindca se va curati foarte usor si nu necesita zugravire mereu.
Se poarta peretii asimetrici, fiindca dau locuintei un aspect aparte.

In prezent, magazinele cu materiale de constructii, gresie si faianta ajuta oamenii cu idei si ambitiosi sa aiba locuinte care sa rivalizeze cu hotelurile acelea de cinci stele. Oricat ar costa, investitia merita, fiindca o casa o faci pentru toata viata, ba o lasi mostenire si celor care vin dupa tine.
In acest magazine gasesti gresia si faianta Valentino si Versace pe care numai bogatii acestei lumi si le permiteau.

Este minunat ca in timpurile noastre, orice om obisnuit poate avea acesta gresie fina si eleganta in casa lui.
Marmura pe care o vedem la castele si palate o putem avea si noi, daca strangem bani din timp pentru acest lucru.

Daca in alte magazine si depozite nu gasesti gresie sau faianta care sa iti fie pe plac, aici vei gasi zeci de modele si iti va fi dificil sa alegi.
Ia-ti timp si gandeste-te cum ar veni la tine in casa, cu ce doresti sa le asortezi ca totul sa fie perfect.
Nu pune orice gresie si orice faianta, din moment ce exista aceste produse fine in magazine si comanda este livrata la adresa indicata!
Imi plac oamenii ambitiosi care isi fac case care se invartesc dupa soare si vin si altii care sa se inpire de la casele lor! Dupa cum facem rost de bani sa ne ducem in excursii, sa ne cumparam haine si produse de machiaj foarte scumpe putem sa facem un efort sa venim cu drag acasa.

In cazul in care doriti sa va deschideti un restaurant sau un hotel, nu nu uitati ca lumea vine dupa calitatea si cantitatea mancarii, este interesata si de modul in care decurge servirea la mese, dar se uita si in jur.
Stiu o cafenea care este mereu plina de clienti, fiindca are un perete tapetat cu muschi verde, natural si intotdeauna decorurile ei sunt de vis.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *