0

Navete bere pentru fabricuta familiei

Totul a pornit de la ambitia mea de a-mi face berea singur, la domiciliu, profitand de darurile binecuvantate ale zonei in care stau. Apa curata de la izvor este din belsug, hamei gasesc, loc unde sa plasez utilajele si recipientele suficient.

De la asigurarea consumului menajer-amical, la indemnul degustatorilor, care s-au oferit sa investeasca am trecut la o afacere care sa ne ajute sa traim decent. Nu pot uita cum duceam bere realizata de mine cu ajutorul familiei in locul amenajat pentru servirea mesei din gradina mea in stil englezesc, iar bautorii ori erau prea insetati ori deveneau dependenti.

-Omule, esti nedrept, daca nu le dai si altora posibilitatea sa bea acesta bere adevarata! Nu ma pot abtine si nu ma ameteste, nu este gretoasa, nu are niciun efect negativ, imi spuneau pe rand.

Am inceput timid si nu procesul fabricatiei pe care il stapaneam foarte bine ma infricosa, ci ambalajele. Unde sa gasesc naveta bere care sa arate bine, sa fie personalizate cu numele produsului: Bere Maricica Floricica si sa fie si rezistente, fiindca stiind pretentiile consumatorilor gandisem ambalarea produsului in urmatoarele moduri:

-in sticla de sticla, iar pentru asta aveam nevoie de navete puternice care sa nu se rupa. Dimensiunile sticlelor erau variabile de la cele foarte mici pe care le bei singur si o data, la recipiente mai mari baubile cu prietenii.

-in sticle din plastic de dimensiuni variate.

Si formele sticlelor le-am gandit original. M-am gandit la o sticla de coniac sub forma unei femei frumoase care ducea un cos cu merinde pe cap si la grija mea cu care am pastrat-o si goala pentru frumusetea ei, copil fiind. Berea artizanala merita neaparat si sticle si navete originale fiindca gustul ei era memorabil.
Unde sa gasesc eu producatorii de navete din plastic care sa tina const de dorintele mele? Raspunsul a venit dupa ce am participat la mai multe intruniri cu antreprenorii din Romania si toti mi-au spus ca au contract cu Schoellerallibert.com.

De la ei am obtinut adresa online a firmei si am putut sa verific laudele.
Mi-am dat seama ca distribuirea in siguranta a berii artizanale cu gust unic produsa de catre mine si asociatii mei este legata de colaborarea cu ei fiindca:

-au cele mai bune materiale, utilaje si tehnici de lucru, prin urmare ambalajele lor sunt durabile si reciclabile
-se pliaza pe nevoile clientilor. Au tinut cont de forma sticlelor de bere si de dorinta mea ca navetele destinate sticlelor casante sa fie ultrasecurizate ca acestea sa nu se sparga si sa pierd bautura.
-produsele sunt testate din faza de proiectare, astfel ca se garanteaza ca 100% corespund exigentelor clientilor si dorintelor acestora de a-si proteja marfa
-sunt realizate si in regim de urgenta, daca partenerul de afaceri are nevoie rapid de ambalaje
-sunt livrate prompt la adresa indicata
-ofera consiliere din faza negocierilor, pana la cea de reciclare a ambalajelor care ies din uz, dupa zeci de ani de utilizare.

De la o fabrica de familie, astazi am ajuns sa fim producatori de calibru national si nu putem uita cui datoram succesul. Firmei care ne ajuta sa transportam in siguranta berea la punctele de desfacere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *