0

Cea mai mare suma platita pentru un show de videochat: 42.000 de dolari pentru o sesiune de o ora

Industria videochat-ului este in plina ascensiune in lumea intreaga, dar mai ales in Romania. Videochatul poate aduce extrem de multi bani fetelor care sunt dispuse sa faca din aceasta activitate o rutina profesionala zilnica. In cifre, lucrand 8h/zi, 5 zile/saptamana, un model videochat castiga aproximativ 4.000 dolari in fiecare luna, iar asta inseamna de 15 ori mai mult decat salariul minim pe economie din Romania. De aceea, numarul studiourilor de videochat din Romania  au crescut considerabil in ultimii ani, acestea devenind tot mai profesioniste, asa cum este White Agency.

Dincolo de povestile obisnuite, industria videochat scoate la iveala multe alte povesti iesite din comun. Una dintre ele, este redata de publicatia New York Magazine, si vorbeste despre cea mai mare suma platita vreodata pentru un show de videochat: 42.000 de dolari pentru o sesiune de o ora. Barbatul care a platit acea suma a licitat o sesiune speciala cu un model de videochat, dar nu a beneficiat de nicio secunda de show.

De ce ar face un om acest lucru? Amanuntele au fost oferite de catre Metresa Madeline Marlowe care a explicat pentru New York Magazine cum a transformat intr-o adevarata arta modul de a atrage banii barbatilor in domeniul acestei industrii.

„Am devenit model de videochat pe la varsta de 20 de ani. Asta a fost acum 13 ani. (…) La inceput, un client platea pentru un show de al meu 5,99 dolari pe minut si cred ca comisionul meu era de 30%. La acea vreme, asta inseamna foarte multi bani pentru mine. Castigam cam 1.000 – 1.200 dolari pe saptamana. Nu este o meserie usoara. Oamenii cred ca te asezi in fata unei camere video si zambesti, dar nu e chiar asa. Trebuie sa fii un om de afaceri. Trebuie sa stiti cum sa te vinzi, sa te transformi intr-un brand, sa ajungi sa citesti oamenii. Smecheria este sa reusesti sa afli cat mai rapid ce fetisuri are fiecare client”, a declarat Madeline Marlowe.

Ajungand sa cunoasca obiceiurile clientilor, Madeline i-a propus sefului ei sa construiasca o platforma suplimentara pe site-ul de videochat, dedicata celor care au solicitari „suplimentare”.

„Am constatat ca exista foarte multi clienti care vor sa fie dominati si isi doresc show-uri exclusiviste cu anumite fete. Unii au vrut sa cumpere imbracamintea purtata de mine. Altii au vrut sa imi cumpere gunoiul. Da, cineva a cumparat continutul cosului meu de gunoi din dormitor pentru 500 de dolari”, mai declara Madeline Marlowe.

Noua platforma permitea clientilor sa liciteze. Acestia isi puteau vedea numele pe ecran si sumele pe care toata lumea le oferea in timp real. Astfel, era starnit orgoliul clientilor care incercau care demonstreze care isi doreste mai mult sa intre intr-o conversatie privata cu Madeline.

„Am inceput de la 500 de dolari pe ora. Dupa trei saptamani, licitatia a depasit 30.000 de dolari. In ultima zi, un tip a intrat si a oferit 42.000 de dolari din prima. A castigat licitatia.  A fost o suma atat de mare incat a trebuit sa luam legatura cu el pentru a face transferul banilor. Cand au intrat banii, i-am trimis un e-mail in care i-am scris: „Vorbeste-mi despre tine, ce ai vrea sa vezi…Vrei sa port ceva special?”. El mi-a raspuns: „sunt foarte ocupat cu munca acum. Dar cred ca esti un model uimitor si ca esti foarte frumoasa. Ma voi intoarce pe videochat cand voi avea timp”. A fost ultima data cand am luat legatura cu el. Nu a mai intrat niciodata”, a mai povestit Madeline Marlowe.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *