0

Noul device motorola defy satellite link cu conexiune Bluetooth si mesagerie prin satelit va fi prezentat la MWC 2023

Bullitt și Motorola lansează un dispozitiv Bluetooth universal ce utilizează serviciul „Bullitt Satellite Messenger”, cu tehnologie avansată de mesagerie bidirecțională prin satelit, partajare a locației și asistență SOS

Bullitt Group, producătorul britanic de telefoane mobile, în colaborare cu Motorola Mobility, o companie Lenovo, prezintă un nou dispozitiv din gama motorola defy rugged, care încorporează serviciul unic de mesagerie mobilă prin satelit. motorola defy satellite link este un dispozitiv Bluetooth care oferă conectivitate prin satelit la orice smartphone iOS sau Android*, fiind conceput pentru a soluționa problemele generate de acoperirea celulară din zonele fără semnal.

Motorola și Bullitt și-au reafirmat angajamentul față de inovație prin integrarea serviciului Bullitt Satellite Messenger în noua gamă motorola defy, prezentată la MWC 2023.

“Gama defy de dispozitive robuste este foarte atractivă, iar motorola defy satellite link este deosebit de relevant pentru toți cei care se află în afara acoperirii de mesagerie tradițională”, a declarat Dave Carroll, vicepreședinte Strategic Brand Partnerships Motorola. “Adăugarea unei conectivități asigurate cu mesagerie bidirecțională prin satelit la un preț accesibil crește atractivitatea gamei motorola defy, iar noi suntem bucuroși să aducem acest dispozitiv unui nou segment de utilizatori de telefoane mobile în lunile următoare.”

„Suntem încântați să colaborăm cu Motorola pentru a aduce o nouă soluție inovatoare în gama defy. motorola defy satellite link, combinată cu serviciul Bullitt Satellite Messenger, oferă mesaje prin satelit accesibile și la prețuri rezonabile. Aceasta este definiția democratizării comunicațiilor prin satelit.” a declarat Dave Floyd, co-fondator Bullitt.

motorola defy satellite link: un accesoriu Bluetooth robust cu conectivitate prin satelit Bullitt

motorola defy satellite link este un accesoriu Bluetooth compact și ușor, cu un inel de fixare practic, care permite oricărui dispozitiv Android sau iOS* să se conecteze la aplicația Bullitt Satellite Messenger și să utilizeze funcțiile acesteia, inclusiv mesageria bidirecțională reală prin satelit, precum și partajarea locației și asistență SOS.

În plus, dispozitivul robust, dar ușor a trecut testele Mil-Spec 810H și este rezistent la apă și praf cu un rating IP68. Dispune de o baterie de 600 mAh, oferind o autonomie suficientă pentru mai multe zile de utilizare. Designul include un buton fizic de SOS și de localizare “Check In”, ceea ce permite să ofere anumite funcții chiar și atunci când este separat de smartphone-ul împerecheat.

Proiectat pentru a oferi oricărui smartphone puterea conectivității prin satelit, motorola defy satellite link este un dispozitiv avansat de hotspot prin satelit care oferă siguranță – indiferent de zona în care vă aflați.

“Tehnologia prin satelit pentru orice smartphone este un pas uriaș în conectivitatea mobilă. Am colaborat cu succes cu Bullitt, integrând tehnologia și chipset-ul nostru 3GPP NTN în primele dispozitive din lume disponibile pe piață cu mesagerie bidirecțională prin satelit”, a declarat JC Hsu, vicepreședinte corporativ și director general al unității de afaceri MediaTek pentru comunicații wireless. “Este un progres semnificativ pentru utilizatorii aflați la distanță și pentru serviciile de urgență, și este, de asemenea, o tehnologie care deschide calea pentru alte piețe de comunicații prin satelit și conectivitate prin smartphone.”

Bullitt Satellite Messenger: Furnizarea tehnologiei de telefon mobil direct către satelit pentru mesagerie bidirecțională prin satelit

Bullitt Satellite Messenger este primul serviciu NTN prin satelit bazat pe standarde 3GPP. Noua gamă motorola Defy va folosi serviciul pentru a accesa sateliții geostaționari existenți, oferind o acoperire accesibilă și continuă la nivel internațional asupra infrastructurii existente. Cu această nouă tehnologie, clienții pot trimite mesaje prin satelit, atât timp cât au o vedere clară a cerului.

Dispozitivul satelit Motorola Defy se va conecta prin Bluetooth la orice smartphone. Dispozitivul se conectează apoi direct la sateliții geostaționari aflați la 22.300 de mile deasupra pământului și va permite trimiterea mesajelor text prin aplicația Bullitt Satellite Messenger, atunci când datele mobile și Wi-Fi nu sunt disponibile. Destinatarii care nu utilizează aplicația Bullitt Satellite Messenger vor primi un mesaj ca simplu SMS pe telefonul lor, fiind invitați să descarce aplicația asociată pentru Android sau iOS pentru a răspunde.

Costul mesajelor trimise sau primite prin satelit va fi dedus din planul de abonament al abonatului la mesagerie prin satelit, fara costuri pentru destinatar. Nu există niciun cost pentru niciuna dintre părți atunci când se trimit sau se primesc mesaje prin intermediul unei conexiuni la internet.

SOS Assist – cu acces 24/7 la centrele de răspuns în caz de urgență furnizate de FocusPoint International – este inclus în toate planurile care încep de la 4,99 dolari/lună, fiind disponibile și alte planuri flexibile și cu utilizarea mai intensă.

Preț și disponibilitate

motorola defy satellite link va fi disponibil începând cu luna aprilie 2023 la retailerii internaționali. Pentru disponibilitatea locală, vizitați www.motorolarugged.com. Prețul dispozitivului este de 119 €. Un pachet care include un abonament de un an la planul de servicii Essentials Messaging (până la 30 de mesaje bidirecționale pe lună și SOS Assist) va începe de la 169 € .

motorola defy satellite link va fi disponibil pentru primele demonstrații în cadrul Showstoppers la MWC23, duminică, 26 februarie, între orele 16:00 la 19:00, la standul Bullit, în Muzeul Maritim, Sala 7, Stand B50.

De asemenea, dispozitivele vor fi expuse la standul Lenovo, în Sala 3, Stand 3N30 și MediaTek, în Sala 3, Stand 3D10.

Pentru mai multe informații, contactați-o pe Lisa Meakin: l.meakin@bullitt-group.com

Pentru mai multe detalii vizitați www.bullitt.com

*iOS 14 sau o versiune ulterioară, Android 10 sau o versiune ulterioară

Despre Motorola Strategic Brand Partnerships

De peste 90 de ani, brandul Motorola este cunoscută în întreaga lume pentru produsele inovatoare și de înaltă calitate. Programul de parteneriat strategic al mărcii Motorola urmărește să valorifice puterea acestei mărci emblematice prin asocierea cu companii dinamice care oferă produse unice și de înaltă calitate, care îmbogățesc viața consumatorilor. Partenerii de marcă strategică lucrează îndeaproape cu inginerii Motorola în timpul dezvoltării și fabricării produselor lor, asigurându-se că acestea îndeplinesc standardele exigente de siguranță, calitate și fiabilitate pe care consumatorii le așteaptă de la Motorola. Pentru a afla mai multe despre parteneriatele strategice ale brandului Motorola, urmăriți-ne pe @ShopMotorola.

MOTOROLA, logo-ul Motorola și logo-ul M stilizat sunt mărci comerciale înregistrate ale Motorola Trademark Holdings, LLC, și sunt utilizate sub licență. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. © 2020 Motorola Mobility LLC.

Despre Bullitt Group

Bullitt Group este o companie britanică de smartphone-uri, specializată în dispozitive, aplicații și servicii robuste și conectate prin satelit. Bullitt Group le permite clienților săi să își folosească dispozitivele din orice locație – fie că este vorba de șantiere de construcții, ferme de pescuit în largul mării sau locuri rurale unde conectivitatea terestră este limitată. Moștenirea Bullitt Group în oferirea de dispozitive rezistente și fiabile este susținută de valorificarea conectivității prin satelit pentru a oferi cel mai avansat smartphone conectat prin satelit din lume. Dispozitivele conectate prin satelit ale Bullitt Group permit clienților să acceseze servicii de conectivitate în cele mai dificile și îndepărtate locații, permițând totodată partenerilor săi MNO să ofere conectivitate dincolo de limitările rețelelor terestre. Pentru mai multe informații, vizitați: www.bullitt.com / www.bullitt-group.com 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *