0

RebelDot, dezvoltator de software din Cluj-Napoca, deschide 100 de pozitii noi in 2023 si obtine certificarea Best Places to Work, fiind recunoscut drept unul dintre angajatorii de top din Romania  

  • Compania își propune să ajună anul acesta la 280 de angajați, de la 180, în prezent, în sediile din Cluj-Napoca, Oradea și Copenhaga

RebelDot, compania de dezvoltare software din Cluj care a avut o creștere medie anuală de 80% în ultimii 4 ani, deschide 100 de poziții noi în 2023 și obține certificarea Best Places to Work în 2023, fiind astfel recunoscută drept unul dintre angajatorii de top din România, ce oferă înalte standarde în ceea ce privește condițiile de muncă și cultura organizațională.

Compania vizează în 2023 o creștere de circa 60% a numărului de angajați, de la 180, în prezent, la peste 280 de angajați. RebelDot își propune scalarea parteneriatelor curente și a numărului de clienți, menținând calitatea serviciilor livrate, concomitent cu perfecționarea proceselor interne, creșterea engagement-ului angajaților și asumarea  culturii organizaționale.

„Certificarea Best Places to Work ne confirmă că atenția pe care o acordăm angajaților, mediului de lucru, practicilor de HR, mai ales în contextul schimbărilor în lumea muncii din ultimii 3 ani, este în acord cu nevoile și așteptările echipelor. Deschiderea pe care au avut-o colegii noștri față de acest proces de certificare ne-a ajutat să le cunoaștem și mai bine dorințele, să clasificăm lucrurile care funcționează, dar și să le aflăm pe acelea care pot fi îmbunătățite”, spune Iulia Pop, Chief People Officer la RebelDot, menționând că certificarea reconfirmă că oamenii, transparența, valorile și cultura organizațională sunt importante și fac din RebelDot employer of choice, un loc în care oamenilor le place să vină la serviciu în fiecare dimineață, fizic, la birou, sau online. 

„Poziționarea noastră ca bun angajator evidențiază accentul pe care îl punem pe căutarea atitudinii potrivite în procesele noastre de recrutare, inițiativele care reunesc oamenii și concentrarea constantă pe asigurarea faptului că oamenii din echipele noastre au oportunități de a crește și de a forma conexiuni în cadrul companiei”.

Best Places to Work este un program internațional de certificare HR care le oferă angajatorilor posibilitatea de a afla mai multe despre implicarea și satisfacția angajaților lor și de a-i onora pe cei care oferă o experiență de lucru remarcabilă, la cele mai înalte standarde în ceea ce privește mediul  de muncă.

Procesul de certificare constă dintr-un audit în două părți, o evaluare extinsă a resurselor umane, menită să culeagă informații despre practicile companiei și, în al doilea rând, sondaje individuale ale angajaților despre subiecte precum experiențele personale, cultura companiei, susținerea leadership-ului, politicile de resurse umane, direcțiile de urmat în dezvoltarea carierei, relațiile de echipă, compensații și beneficii.

RebelDot a obținut un scor impresionant de certificare, de 90%. Este un rezultat uimitor al anilor de construire, adaptare și menținere a unei culturi bazate pe feedback și transparență. Rezultatele Best Places to Work arată o susținere de 96% a echipei de conducere RebelDot, o apreciere de 92% pentru practicile de resurse umane ale companiei, o apreciere de 92% atât pentru locul de muncă, cât și pentru relațiile din interiorul companiei și o implicare de 86% a angajaților în activitățile companiei: evenimente interne, activități de binefacere, activități de teambuilding etc.

Cultura transparenței, a viziunii clare, entuziasmul alimentat de membrii echipei, beneficiile oferite,  atenția acordată mediului fizic de lucru și faptul că oamenii nu simt că au șefi, ci, mai degrabă, colegi care sunt acolo să sprijine și să ofere îndrumări oricând au nevoie sunt alte aspecte apreciate de angajații RebelDot.

Certificarea Best Places to Work este cea mai recentă reușită în procesul de dezvoltare și îmbunătățire a mediului de lucru în companie.

Anul trecut RebelDot a deschis al treilea birou în țară și sediul principal al companiei, la Cluj-Napoca, în cadrul Buftea Business Center, adaptat modului de lucru hibrid.

Susținând nevoia de flexibilitate a angajaților, compania a deschis, în noul sediu, RebelCafé – o cafenea cu circuit închis, accesibilă angajaților și invitaților acestora.

Biroul este, în continuare, foarte important, cu toate că rolul acestuia s-a schimbat radical în urma pandemiei. Înainte de 2020, biroul era locul unde echipele RebelDot lucrau cel mai productiv, iar acum este locul creativ, unde angajații se cunosc dincolo de proiectele în care colaborează.

Despre RebelDot

RebelDot este companie românească de dezvoltare de software din Cluj-Napoca, ale cărei servicii susțin branduri globale în accelerarea procesului de digitalizare și inovare. Cu o vastă experiență în dezvoltarea de aplicații web și mobile, pentru un portofoliu de peste 50 de companii din multiple industrii, RebelDot este un partener loial ce sprijină atât companii de tip enterprise, cât și start-up founderi, aflați la început de drum, oferind servicii de consultanță și implementare, de la stadiul de idee, și pana la cel de lansare și mentenanță a produsului digital.

În cei aproximativ 4 ani de la momentul lansării, RebelDot a ajuns la o echipă de peste 180 de ingineri, designeri și manageri de produs care lucrează într-un mod hibrid, din mai multe colțuri ale țării, dar și din străinătate, RebelDot având filiale atât în Cluj-Napoca și Oradea, cât și în Copenhaga.

Recent, compania a lansat Rebel Ventures, un mecanism de investiții pentru susținerea industriei tech autohtone prin investiții în start-up-uri care vin cu soluții la problemele de zi cu zi în zone, precum healthcare, green energy, fintech și blockchain.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *