0

Noul Ford Focus se lanseaza in Romania in cadrul unui eveniment de tip Drive-in

Aseara a avut loc in Romania lansarea oficiala a noului Aston Martin Ford Focus in cadrul unui eveniment foarte interesant dupa parerea mea. La modul ca toata treaba a avut loc intr-un mod foarte simplu si de efect. Intrai cu masina intr-o parcare special amenajata si parcai in fata unui ecran mare dupa care dadeai la radio pe frecventa 94,10 FM si astfel erai conectat si la sunet. Astfel vedeai pe ecran lansarea oficiala de la Bucuresti, iar la radio ascultai tot ce se intampla acolo.

Noul Focus este mai frumos, mai modern, mai sigur! Am sa revin cu mai multe detalii despre noul Ford Focus dupa ce-l voi testa, mai ales ca am fericirea de a ma bucura de masina timp de un weekend prelungit in viitorul foarte apropiat.

Marius Manolache, Directorul General al ATI Motors Holding, dealerul Ford Iași: „Lansarea Noului Focus la Iași are o semnificație specială. In 2011, odată cu lansarea celei de-a treia generații Ford Focus, ATI Motors Holding a devenit oficial dealer Ford. In cei trei ani care au trecut, Ford a devenit cea mai vândută marcă auto de import de pe piața locală. Acum, în 2014, odată cu lansarea Noului Focus, facilităm și prima întâlnire a clubului nou înființat Fan Ford Iași.
Luând în calcul facilitățile Complexului 3S de pe DN 28, profesionalismul, transparența și corectitudinea pe care le arătăm clienților, Ford a devenit o mașină foarte dorită în Iași. Clienții sunt mândri că fac parte din comunitatea posesorilor unui Ford și vor să arate acest lucru, o dovadă fiind și acest eveniment. Chiar dacă vremea nu este foarte prietenoasă cu noi în această perioadă, am creat acest eveniment de tip drive in, clienții putând să vină cu familia sau cu prietenii alături de noi, să privească desfășurarea acțiunilor din mașină și să se bucure de surpizele pe care le-am pregătit pentru ei.”

2014-11-24 19.42.31

2014-11-24 20.49.47

2014-11-24 20.50.24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *