0

Inchiriem masini in cele mai avantajoase conditii

 

Suntem o firma serioasa si va invitam sa ne solicitati serviciile si sa ne cunoasteti! Am plasat in centrul atentiei nevoia de mobilitate a dumneavoastra in cele mai bune si avantajoase conditii. Cine suntem? Premierrentacar.ro, firma de inchiriere masini cu si fara sofer, din Otopeni.
Ce va oferim?

1. Inchiriem masini celor care au nevoie sa ajunga repede si bine acasa sau la o anumita destinatie. Cele mai moderne si bune masini. Avem o flota variata care se compune din masini de lux si masini micute, toate aflate in stare perfecta de functionare. In functie de buget si dorintele fiecarui client puteti alege ceea ce vi se potriveste. Exista un calculator online pe care il puteti folosi, sa aflati costurile totale ale inchirierii. In legatura cu masinile, trebuie sa stiti ca sunt perfect curate si in perfecta stare de functionare. Tapiteriile, bordul, mocheta, portbagajul toate sunt curate. Dupa fiecare utilizare, masinile sunt curatate in profunzime.
Nu veti putea fi penalizati sau amendati din cauza starii tehnice a masinii sau a lipsei asigurarilor, fiindca la plecarea in cursa, va inmanam tot ce aveti nevoie, iar masinile noastre nu au defectiuni.

2. Soferi calificati, politicosi si bine pregatiti, in cazul in care doriti sa nu aveti grija condusului. Personalul nostru da dovada de empatie fata de client si de respect si toti soferii au primit nota 10 de la beneficiari.

3. Asistenta tehnica in timpul calatoriei, daca aveti nevoie de ea. Masinile noastre nu sunt livrate, pana nu sunt verificate la plecarea in cursa, de aceea noi garantam pentru ele. Cu toate acestea, stiti foarte bine ca si fiarele se strica. Anumite piese pot ceda din cauza drumului rau si nu vom da vina pentru dumneavoastra pentru ce se intampla, ci va trimitem echipa care sa o repare sau sa va livreze alta masina.
Avem zeci de mii de clienti multumiti si asta ne bucura foarte mult.

Inchiriem masinile noastre cele mai bune dumneavoastra, fiindca dorim sa fim prieteni, sa extindem relatiile furnizor de servicii-client, la cele de sincera prietenie.

Cei care au colaborat cu noi stiu deja ca serviciile pe care le oferim ne recomanda mai mult decat orice, tocmai de aceea avem peste 5 000 de clienti fideli, care inchiriaza de la noi de 10 ori pe an masini. Avem si clienti speciali cu care stabilim prieteneste tarifele, fiindca inlocuiesc adesea masinile personale cu cele de la noi. Au fost persoane care au tinut o masina si peste doua luni si le-a fost foarte greu sa se desparta de ea la sfarsit.
Avem si sfaturi pentru dumneavoastra care speram sa va fie de folos. Iata care sunt:

-in cazul in care va duceti la o nunta sau petrecere in alta localitate, inchiriati masina cu sofer cu tot. Este mai bine asa fiindca tentatiile sunt mari si in plus, veti fi foarte obositi si nu veti face fata sa mai conduceti la intoarcere! Va rugam sa aveti grija de dumneavoastra si de cei dragi!
Nu riscati sa conduceti obositi, sa nu vi se intample ceva grav!

Acelasi sfat este valabil si cand mergeti in concediu cu familie 6-8 ore pana la destinatie si doriti sa va bucurati de privelistea din jur.

-alegeti masina potrivita tinand cont de numarul de persoane care trebuie sa se deplaseze si volumul bagajelor!
-asigurati-va ca faceti programarea din timp, mai ales daca doriti o anumita masina.
-indepliniti-va dorintele, chiar daca masina pe care o vreti este putin mai scumpa! Viata este prea scurta, sa nu profitai din plin de ea!
-cand doriti sa mergeti cu o masina sau sa inchiriati una, evitati sa va urcati sau sa acceptati autoturismele murdare! Nu acceptati compromisuri legate de curatenie, fiindca toti microbii si acarienii aceia va pot fi fatali! Va sfatuim sa deschideti portbagajul, sa incercati banchetele, sa vedeti daca sunt pline de praf sau lipicioase, sa aruncati o privire si pe bord, dar si pe mocheta sau presul auto!

Va asteptam sa va facem concediul fericit, asigurandu-va mobilitate, oriunde doriti. Este de ajuns sa ne dati un telefon sau sa completati formularul de pe site-ul nostru si va vom raspunde!

Aveti incredere si va vom rasplati din plin alegerea! Va asteptam pe site si va rugam sa alegeti masina dorita si acesta va va fi rezervata si livrata la timp!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *