0

O casa ventilata creaza o atmosfera mai placuta!

Din experienta pot sa confirm ca o casa care nu este ventilata in mod corespunzator poate crea destule probleme, mai ales la nivelul peretilor. De cele mai multe ori, cel mai des sunt afectati peretii din baie, deoarece este incaperea in care se face cel mai mult abur si umezeala. Pentru a evita acest lucru este bine sa instalam un ventilator baie, care ne poate scoate din aceasta situatie dificila.

Un ventilator de perete pentru baie este foarte asemanator cu orice alt ventilator, insa la marimi reduse, acesta actioneaza preluand aerul umed din interioru pentru a-l trimite in afara locuintei. Ventilatorul este asemanator cu o hota de bucatarie insa mult mai eficient.

Tehnica de ventilatie baie este foarte des intalnita in hotelurile de lux si casele moderne care implementeaza acest mecanism inca de la bun inceput.

Acest lucru l-am incorporat si la mine in locuinta, deoarece atunci cand ne-am mutat in casa cea noua aceasta nu avea un geam la baie. Lipsa geamului ne afecta destul de rau si deseori de confruntam cu mirosuri neplacute si aer umed care a stricat deja o priza.

Vazand cu stau lucrurile ,am luat toate masurile necesare si am ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa instalam un ventilator de perete pe care l-am si cumparat de pe site-ul Julienexpert.ro.

Magazinul Julientexpert.ro are o eperienta de 26 de ani pe piata romanesca si este specializat in comercializarea sistemelor electrice si a aparatelor de ventilatie.

Ne doream efecte imediate si am ales produsul VENTS Ventilator cu jaluzele automate, timer si senzor miscare cu diametru 150 mm. Acest dispozitiv avea sa schimbe o multime de lucruri in locuinta noastra, insa primul pas a fost sa il comand. Plasarea comenzii a fost partea cea mai usoara a intregului proces.

Odata ce am primit ventilatorul prin curier am studiat atent manualul de instructiuni pentru a intelege cum functioneaza si cum se monteaza.

Dupa ce am inteles notiunile de baza ale acestui sistem, am decis ca este mai bine sa apelam la un expert in domeniu pentru a rezolva situatia.

Montarea acestui sistem de ventilatie a fost un succes, deoarece inca de cand a fost prins in perete a inceput sa aspire aerul neplacut  din baie si sa il inlocuiasca cu aer proaspat.

Este o investitie pe care o recomand tuturor celor care detin o baie mica, fara ferestre sau celor care doresc sa scape de mirosurile neplacute aduse de coloana canalizarii.

Investitia nu este deloc mare, iar magazinul Julienexpert.ro ofera o gama de produse destul de mare lasand libertate clientilor sa aleaga in fucntie de bugetul de care dispun si de preferinte.

Modelul ales de mine are timer si senzor de miscare incorporat, deoarece consider ca este mult mai eficient ca aparatul sa porneasca de unul singur atunci cand baia este folosita! Julienexpert.ro este magazinul la care poti sa te adresezi oricand doresti si sa aduci o gura de aer proaspat casei tale. Preturile sunt mereu avantajoase, iar produsele marca Vents sunt cele mai bune de pe piata!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *