0

O picatura de ulei din palo santo face minuni

Este un ulei cu aroma sfanta, care place deopotriva oamenilor si ingerilor buni si ii atrage pe pamant sa supravegheze casele in care rugaciunile sunt sustinute de ritualuri bine puse la punct: pe conuri din palo santo sau pe betisoarele folosite pentru fumigatie se pun cateva picaturi de ulei parfumat, iar ingrijorarea din suflet dispare ca printr-o vraja.

Daca doriti o protectie completa de fortele raului, de accidente, de invidia usturoatoare a celor din jur, purtati Pandantiv lemn palo santo 50 mm uns cu cateva picaturi de ulei palo santo!

Utilizatorii cu experienta ai acestui ingredient au o candela a rugaciunilor care se implinesc care este mereu plina cu ulei esential si sta aprinsa in timpul rugaciunilor. Intreprinderea da roade, fiindca:
-lemnul sfant este de origine divina, iar in prezenta lui, oamenii devin suficient de intelepti sa ceara numai lucruri bune pentru ei si pentru ceilalti. Niciunul dintre ei nu cere sa castige premiul cel mare la loto sau pedepsirea dusmanilor, ci invata sa se roage pentru sanatatea dusmanilor si sa multumeasca pentru raiul de pe pamant pe care il au.

oferta-ulei-esential-si-lemn-palo-santo-100-800x600

Multumirea sufleteasca genereaza o stare psihica buna menita sa lupte pentru ceea ce isi doreste. Un om multumit cu el insusi, cu viata si bunurile pe care le are este in armonie deplina cu el insusi, dar si cu cei din jur.
-rugaciunea este respiratia sufletului si avem nevoie de arome placute, naturale intr-o lume poluata fizic si moral.
-gestul este atipic si va fi rasplatit. In prezent, putini oameni isi iau timp sa mai aprinda o candela, sa se roage, sa se gandeasca la sufletele lor si la sufletele altora
-dandu-i pe cei dragi in grija cerului ne simtim mult mai linistiti in lumea aceasta agitata.
Orice ritual care are la baza derivatele lemnului sfant aduce multa liniste si face apel la credinta omului. Pierderea credintei inseamna pierderea sperantei, de aceea toate produsele comandate din magazinul online E-palosanto.com reprezinta investitii in zestrea spirituala. Alegerea si punerea produselor in cosul de cumparaturi nu ia mult timp, pretul acestora fiind accesibil tuturor.

La doua-trei zile dupa ce comanda este procesata, produsele sunt livrate la adresa indicata si pot fi utilizate.
In multe familii aceste ritualuri au adus pace, apropiere si vindecare.

Iata ce combinatii de produse va propunem pentru linistea din casa si pentru succesul deplin pe toate planurile:
– 100 de conuri fumigatie palo santo, care costa 199 de lei +pachetul ulei esential palo santo 100% si lemn palo santo avand pretul de 65,50 de lei
– Ulei esential 33 % si lemn palo santo, 48 de lei si Pandantiv cruciulita lemn palo santo de 50 mm cu pretul de 40 de lei.

Lemnul pentru fumigatie si uleiul esential pot fi utilizate cu succes garantat de catre toti membrii familiei, iar Pandantivul este indicat sa fie purtat protectiv de catre copii si adolescenti si de catre persoanele care calatoresc sau conduc mult.
Este minunat ca lemnul sfant a patruns si in tara noastra si pretul acestuia este accesibil, de aceea sa profitam de virtutiile sale si sa il folosim regulat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *