0

Objects of Desire: Masina de spalat cu uscator

Chiar daca stau cu chirie cred ca in viitorul apropiat am sa ma gandesc sa fac o investitie ce ma va ajuta mult pe termen lung. Desi spalatul rufelor pentru multi nu este o mare problema, la mine este jale in momentul in care se aduna prea multe rufe si am prea putin timp pentru uscatul acestora.

Nu sunt ca altii sa ma pricep la toate dar cand incep sa am probleme fratele google.com ma ajuta tot timpul si asa am dat de http://masinadespalatcuuscator.ro/ care imi arata avantajele si dezavantajele dar si cele mai bune produse de pe piata si cand zic cele mai bune nu ma refer neaparat la cele mai scumpe.

Inca mai sunt la capitolul cercetare dar cand am sa ma hotarasc sunt convins ca vreau ceva ce se poate porni prin aplicatie, ca atunci cand sunt in drum spre casa sa pot da drumul la spalat hainele pregatite de dimineata si asa cu ocazia asta scap de un mare stres si in plus mai economisesc timp si asa ca ma plang ca dupa job nu mai apuc sa fac mai nimic.

Dincolo de toate cele mai mari avantaje pe care le vad eu intr-o astfel de achizitie sta in spatiul din balcon care poate fi folosit in multe alte scopuri, gen birou de vara, ce fain poti lucra din balcon mai ales cand scrii pe blog, chiar daca la mine se vad trenurile si parcarea din spatele blocului dar macar ma mai aeriseste un pic, sa nu mai zic de faptul ca pot sa-mi beau cafeluta in weekend in aer liber nu printre camasile si chilotii ce atarna pe sarma la uscat. Alt lucru important sta in faptul ca nu mai mai este nevoie de uscator separat pentru haine , iarasi spatiu in plus dar dincolo de toate faptul ca ma pot misca mai eficient si intr-un timp mai scurt in aceasta activitate care imi cam mananca ore bune din weekend.

Ca la o masina normala de spalat trebuie verificat un pic cum sta cu consumul de energie electrica si de apa si cum imi mai place mie sa zic, trebuie sa arate si bine in casa. Pe langa Samsung, Indesit si LG, despre care am aflat ca sunt in top la acest capitol, mai pot alege si modele de la ​Hotpoint-Ariston, Daewoo, Bosch, Sharp, Gorenje, Electrolux, AEG, precum si Siemens.

Voi folositi astfel de masini de spalat cu uscator? Ce imi puteti recomanda?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *