0

Pentru camasi 100% romanesti optati pentru Condra.ro

In ziua de azi, online-ul este plin de magazine care pun spre vanzare piese vestimentare de la producatori straini, motiv pentru care am inceput sa apreciez mult mai mult un brand romanesc, atunci cand il descopar. La fel s-a intamplat si cu magazinul online Condra, pe care l-am descoperit foarte recent si despre care vreau sa vorbesc, in randurile ce urmeaza. Pentru inceput, as dori sa mentionez ca nu este un magazin online tipic, deoarece pune la dispozitia clientilor doar camasi (pentru barbati, femei si copii), realizate 100% in tara noastra, din cele mai calitative si rezistente materiale, importate din Olanda (bumbac si poliester).

Daca optati pentru camasi pentru copii, atunci alegerea facuta este una foarte buna, deoarece materialele din care sunt realizate sunt blande cu pielea si nu provoaca iritatii de niciun fel. Incepand cu stadiul de design si pana la finalizarea fiecarei camasi, Condra.ro acorda atentie deplina oricarui detaliu pentru a se asigura ca ceea ce porti tu sau cei dragi tie, arata intotdeauna impecabil. Camasile pentru copii de la Condra.ro sunt extrem de potrivite pentru tinutele de scoala, care impun o anumita conduita, deoarece intra in alcatuirea uniformei scolare. In plus, pe site te poti bucura, in aceasta perioada, de super reduceri de pret, ca sa poti sa ii cumperi celui mic numarul de camasi de care are nevoie (pentru ca se stie ca cei mici cresc repede, iar hainele lor trebuie schimbate des).

Condra este o societate cu capital integral romanesc, infiintata in anul 1992. La momentul infiintarii, compania era formata din 7 salariati, urmand ca in 1994 sa se extinda la 50, odata cu inaugurarea unui spatiu nou de productie. Investitiile au fost facute din surse proprii inca de la inceput. Deciziile de investitie au avut consecinte pozitive ce s-au reflectat in situatia actuala a companiei care are in prezent un spatiu de productie propriu, modern, unde 150 de angajati se dedica indeplinirii obiectivului comun – realizarea unor produse accesibile ce respecta standarde ridicate de calitate. Este un brand romanesc pe care merita sa il descoperiti si sa il incercati.

Din punctul meu de vedere, camasa este secretul elegantei. Chiar daca alegerea unei camasi pentru o anumita ocazie se poate dovedi o adevarata aventura, luand in considerare varietatea de modele, materiale si imprimeuri din magazine, daca vreti s ava asigurati ca luati mereu decizia potrivita, studiati ghidul realizat de echipa Condra, un ghid cu ajutorul caruia puteti sa va alegeti camasile dupa marimea potrivita voua. In acest fel, puteti face cumparaturi fara restrictii si fara grija faptului ca produsele nu vi se potrivesc.

Din punctul meu de vedere, brand-urile romanesti merita atentia noastra, deoarece au revenit in forta si ne demonstreaza ca merita. In ceea ce priveste istoria Condra, aceasta dateaza cu succes inca din anul 1992 si are de gand sa continue. Descoperiti si voi produsele lor, mai ales ca acum aveti parte de foarte multe reduceri pe site, ca sa achizitionati, cu ocazia sarbatorilor de iarna, toate camasile care va fac cu ochiul – fie pentru voi, fie pentru a le oferi in dar celor apropiati.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *