0

In sectorul 4 putem apela la casa funerara luca

In clipa in care o persoana apropiata trece la cele vesnice, ne dorim ca aceasta sa fie petrecuta pe ultimul drum cu demnitate, astfel reusim sa oferim respect celui decedat. Printre cele mai comune obiceiuri legate de ceremonia de inmormantare se numara si depunerea de flori.

Depunerea de flori este importanta, prin acest gest reusind sa cinstim persoana care a decedat si in acelasi timp sa ne exprimam sentimentele fata de cel decedat, si de aceea este indicat sa apelam la o firma de servicii funerare. Angajatii unei astfel de firme stiu cel mai bine ce este recomandat pentru o astfel de ocazie si pot oferi diverse optiuni, care se pot aplia pe buzunarul oricui. Un exemplu in acest sens ar putea fi ofertele pe care le au in portofoliu cei de la servicii funerare sector 4, reprezentati prin Casa Funerara Luca, serviciile acestora avand rolul de a-i oferi celui decedat un elogiu demn de amintit.

Exista mai multe variante pe care le poate oferi firma de servicii funerare Luca in ceea ce inseamna flori, cum ar fi:

  • coroanele funerare; acestea sunt cele mai populare si sunt formate din flori albe si rosii, care aduc omagiu celui decedat. Pot fi sub forma circulara, de lacrima, inima sau cruce. De altfel, pot avea accesorizate panglici cu mesaje personalizate.
  • jerbele funerare sunt asemanatoare cu coroanele funerare, dar au dimensiuni mai mici;
  • buchetele funerare sunt de cele mai multe ori prevazute cu suporturi de fixare pe capacul sicriului, fiind cea mai cautata varianta, in ultima perioada.

O alta modalitate prin care ne putem exprima atasamentul, cat si regretul, este tipul de flori ales. Cele mai des utilizate tipuri de flori sunt:

  • crinul deoarece culoarea alb inseamna puritatea si inocenta redate sufletului celui trecut in nefiinta;
  • garoafele sunt flori specifice, putand fi alese in culoare rosie sau alba;
  • crizantemele simbolizeaza jalea si tristetea;
  • trandafirii, chiar daca sunt un simbol al dragostei, ei se ofera si la inmormantari, deoarece semnifica iubirea fata de cel decedat. Trandafirii albi exprima puritate si nevinovatie, cei rosii redau suferinta nemarginita, iar cei galbeni semnifica simpatia fata de cel decedat.
  • gladiolele sunt florile sinceritatii si ale integritatii, fiind cea mai buna optiune pentru prietenii apropiati ai celui decedat.

Daca ai nevoie de consultanta, poti cere reprezentantului Casei Funerare Luca, lista cu serviciile funerare si sfaturi legat de flori, precum si forma aranjamentelor florale. De altfel, trebuie sa tinem cont de faptul ca pregatirea unui aranjament floral poate necesita mai mult timp, in functie de tipul de flori ales.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *