1

Plimbare cu stil prin parcuri in timpul toamnei

Revin cu o tinuta interesanta pentru zilele de toamna, desi nu sunt mare adept al bluzelor groase, daca combinatia culorilor este interesanta atunci lucrurile se schimba. Daca vorbim de un bleu, sau bleumarin, maro, rosu atunci clar este cromatica perfecta pentru anotimul in care ne aflam.

Tinuta din imagine este potrivita pentru timpul liber, eu unul nu prea am cum sa ma duc la serviciu asa imbracat, dar pentru o cafea, o bere cu baietii sau o plimbare, atunci treaba este buna. Camasa in carouri este ceva de sezon oricum si poate fi folosita mai orice combinatie de culori, jeansii ii puteti purta suflecati sau normal peste gheata si nu uitati de accesorii, ele va pun in valoare anumite parti ale corpului.

Combinatia asta o poti realiza sigur daca dai o vizita pe la Bershka, Pull & Bear, H&M, C&A, Zara sau Jack & Jones si nu poate costa mai mult de 550 – 600 Lei daca includem si incaltamintea.

Pentru preturi accesibile in cazul produselor Zara, Bershka sau Pull & Bear va recomand sa aruncati un ochi pe outletul , sunt sigur ca o sa va placa ceva de acolo.

Ce parere aveti ?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *