0

Frigiderul de mici dimensiuni

Tot timpul mi-am dorit sa am in camera un frigider de dimensiuni mici si asta pentru ca e mult mai bine sa-ti tii berea la rece mai aproape de pat. In studentie mi se parea fascinant sa ai un frigider micul pe care eventual sa il ai tot timpul alaturi cand te vezi cu tovarasii de suflet.

Multi tineri desi au frigidere, nu ocupa nici macar 25% din capacitatea lui dar totusi isi cumpara ca vorba romanului “nu se stie niciodata cand va fi nevoie”, dar costurile atat de achizitie cat si de consum difera iar banii aia pot fi folositi in alte scopuri.

Frigiderele mici se gasesc cel mai des in pensiuni, case de vacanta sau acolo unde firmele isi au sediul, a devenit si in Romania la moda ca in spatiul biroului sa existe si o bucatarie unde lumea sa se adune la pranz si la o vorba.

De ce trebuie tinut cont cand alegi un frigider mici dimensiuni

Trebuie tinut cont de aceleasi chestii standard precum consumul de energie, sistemul de dezghetare al frigiderului care este recomandat sa fie unul automat dar si numarul de compresoare, respectiv clasa climatica a acestuia, la final am lasat partea estetica pentru ca poate fi cel mai economic frigider din lume, daca nu-ti place cum arata si sta ca nuca in perete degeaba l-ai cumparat.

Unde montam frigiderul in bucatarie?

Desi frigiderele in general sunt printre cele mai importante elemente din bucataria moderna a fiecaruia, acestea au talentul de a starni multe discutii legate de organizarea spatiului. Cele mai preferate zone din bucatarie pentru frigiderele de mici dimensiuni sunt urmatoarele: in apropierea zonei umede adica langa chiuveta, undeva sub blatul acelezi zone se potriveste foarte bine, in apropierea zonei fiebrinta adica aragaz sau cuptor, dar distanta dintre ele trebuie sa fie de minim jumatate de metru.

Dincolo de toate, cu riscul de a ma repeta, frigiderul de mici dimensiuni este ideal mai ales pentru cei care nu gatesc acasa dar vor si ei sa-si tina berile si sosurile pentru pizza la rece.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *