0

Poți purta rochie de ocazie neagră la o nuntă?

Dacă ținuta ta zilnică înseamnă „orice, atâta vreme cât este negru”, atunci probabil întrebarea „pot purta negru la o nuntă?” reprezintă o curiozitate pe care ai avut-o de fiecare dată când ai primit o invitație de acest fel.

Sezonul de nunți nu este nici pe departe de sfârșit, așa că problema găsirii unei ținute de purtat nu a dispărut nici ea. Spre deosebire de alte evenimente, nunțile vin cu un set specific de linii directoare și tradiții, dar multe dintre acestea s-au schimbat și au evoluat de-a lungul timpului, din fericire.

Rochii ocazii – OFERTE

Ca multe alte reguli de etichetă care înconjoară răspunsul „Da” la întrebarea magică, îmbrăcămintea adecvată pentru oaspețiiunei nunți poate cădea adesea într-o zonă gri. Printre acestea se află și această întrebare mult dezbătută: „Pot purta negru la o nuntă?”.

Din fericire, răspunsul la această întrebare este da, da și din nou da. Au dispărut zilele în care negrul era interzis la o nuntă, iar 2018 este un an complet diferit când vine vorba de îmbrăcămintea pentru oaspeții unei nunți.

De ce era însă inacceptabil, înainte, ca o astfel de ținută versatilă, chic și care te arată mai slabă să fie purtată la nunți? În vremurile de demult, dacă un oaspete purta negru la o nuntă, acestaera considerat un protest pasiv-agresiv față de căsătoria care urma să aibă loc. Evident, lucrurile au evoluat masiv.

Astfel, în prezent, nu numai că a purta negru la o nuntă este complet în regulă, dar, de asemenea, nici nu se va gândi prea multă lume să facă acest lucru, de frica prejudecăților, astfel că vei ieși în evidență prin ținuta ta.

Cu toate acestea, preferințele variază adesea în funcție de evenimentul specific și de persoanele care se căsătoresc, iar cel mai bine ar fi să întrebi și cuplul la a cărui nuntă participi pentru a vedea dacă ei sunt de acord și pe aceeași undă cu tine în această privință.

 

Ce spun designerii

Și designerii sunt de acord cu purtatul unei ținute negre la o nuntă. Orice altceva în afară de albeste o alegere bună, iar negrul este întotdeauna șic și practic, spun ei. Poți lumina o rochie de cocktail neagră pentru o nuntă de vară cu pantofi colorați, bijuterii care ies în evidență sau ruj roșu.

Alți designeri cred că este foarte în regulă să porți negru la o nuntă, dar depinde totuși de localizarea / estetica nunții. De exemplu, care participi la o nuntă neagră unde recepția are loc într-o sală de bal superbă, o rochie neagră pare mai mult decât potrivită. Dacă ai participa însă la o nuntă de vară în aer liber, negrul s-ar putea să nu-și găsească locul.

După părerea unor designeri, nu că este o regulă universală. Unii dintre ei preferă să sară peste rochiile negre la nunți.

Cu toate acestea, ia în considerare că negrul nu este acceptabil la o nuntă dacă rochia este exagerat de strâmtă pe piele, extraordinar de scurtă, foarte descoperită și decupată sau potrivită pentru o noapte în cluburile din Centrul Vechi. Cu toate acestea, nici o altă culoare nu ar fi potrivită în aceste stiluri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *