0

Ce ramane dupa iubire

Dragostea este unul din cele mai frumoase sentimente pe care omul le poate experimenta. Cand un barbat si o femeie simt ca destinele lor sunt legate, de cele mai multe ori, hotarasc sa faca pasul cel mare si sa se casatoreasca. Unii oameni asteapta mai multi ani, altii fac cununia in doar cateva luni, fiecare dupa cum simte.
Dar, casatroia nu este doar experimentarea sentimentelor ci si responsabilitati care incep sa fie impartite la doi, uneori si copii care ne solicita mai mult decat am crede. Casnicia este un test si, din pacate, nu toti reusesc sa il treaca. Adesea, dupa ce incepem sa locuim impreuna cu sotul sau sotia, ne dam seama ca noi avem anumite obiceiuri care nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu cele ale partenerului. Si proiectele de viitor pot, adesea, sa nu mai corespunda la un moment dat. Exista situatii in care, dupa aparita copilului, casnicia incepe sa se clatine deoarece unul din parteneri se poate simti abandonat din cauza interesului mai mare fata de cel mic. Cel mai rau este cand, intr-o relatie, apare o terta persoana si partenerul isi da seama ca ceea ce credea ca simte pentru sot sau sotie, a fost doar o iluzie. Desigur, este indicat sa luptam cat se poate de mult pentru a ne pastra casnicia.
Daca, de obicei, primii ani de mariaj sunt frumosi, se spune ca iubirea trece si este important ceea ce ramane dupa. In multe cupluri, se creeaza o legatura solida, de prietenie si respect, in aletele insa, incep sa se vada diferentele majore. Din acest punct apare nemultumirea, nefericirea, discutiile. Niciodata nu trebuie sa tinem cu forta langa noi o persoana care nu se mai simte implinita. Oricat ne-ar fi de greu, trebuie sa constientizam ca nu ne putem cladi fericirea personala pe nefericirea altuia. Si reciproca este valabila. Daca nu ne mai simtim bine intr-o casnicie si toate incercarile de a rezolva situatia au fost epuizate, cel mai bine ar fi sa luam decizia cea mai rezonabila: aceea de a divorta. In cazul in care cei doi soti sunt de acord, pot avea parte de un divort simplu si rapid la notar sau avocat.
Daca alegeti un avocat, este bine sa va duceti la un specialist in domeniu, mai ales daca este vorba de custodie, partaj, anumite prestatii compensatorii sau oricare alta situatie. Legislatia actuala permite chiar si divortul de la distanta prin emiterea unei procuri speciale care imputerniceste avocatul in a va reprezenta intr-un astfel de proces.
Unul din avocatii cu experienta, care poate rezolva orice situatie de divort, de la cel de comun acord , pana la cazurile complicate, este Nora Drulea. Fiind si absolventa a Facultatii de Psihologie, pe langa cea de Drept, doamna avocat are o buna cunostinta a fiecarei tipologii umane si, nu numai ca va va oferi un ajutor profesionist bazat pe partea legislativa, ci va va fi un sprijin emotional real. Astfel, indiferent de problema, nu ezitati sa o contactati pentru ca, cu siguranta, va gasi o rezolvare favorabila pentru fiecare client in parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *