0

Poveste Urbana – fii turist in orasul tau

Cei de la ziarul gandul.info impreuna Fundatia Colegiul Pro si ING Bank au realizat o aplicatie foarte faina de turism in care se promoveaza cele mai frumoase cladiri istorice, vile de epoca si case boieresti ce in decursul timpului lumea a uitat de ele din Bucuresti, Brasov, Constanta, Iasi, Cluj, Timisoara si Craiova.

Multa lume uita sa in viata asta trebuie sa cunosti de unde provii ca sa stii unde te indrepti si din acest motiv ar trebui in primul rand sa fim pentru o zi turisti in propriul oras pentru a vedea adevaratul farmec, nu mall-urile si terasele aglomerate si zgomotoase. De multe ori trecem zilnic pe langa niste cladiri care candva au reprezentat cevam care au marcat anumite momente unice din viata tarii noastre. Acum ceva timp in urma pentru cei care vor sa viziteze Iasul am realizat si eu un top al celor mai interesante locuri de vizitat, vezi lista de vizitat obligatoriu daca ajungi ca turist in Iasi.

Aplicatia este foarte simpla pentru ca iti localizeaza pe o harta cele mai apropiate obiective din orasul tau, bine ca asta poti face si atunci cand te afli in celelalte orase mai mari din tara precum Bucuresti, Brasov, Constanta, Iasi, Cluj, Timisoara si Craiova, iar prin harta iti poti face singur propriul traseu de turist. Fiecare cladire din aplicatie isi spune propria poveste, cand a fost infiintata, de cine, ce s-a intamplat in decursul anilor in locul respectiv si multe alte informatii interesante.

Daca anul acesta mergeti prin unul din orasele mentionate mai sus si aveti timp de plimbareala, nu ezitati sa folositi aplicatia ce poate fi descarcata gratuit de pe App Store si Google Play, sunt sigur ca nu o sa regretati nici macar o secunda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *