2

Prima comanda online de la H&M: Pantaloni Office din lana

Inainte de sarbatorile de Craciun 2015 am zis sa trag o fuga prin Palas Mall sa imi caut o pereche de pantaloni pentru job si din pacate, marimea mea, una comuna de altfel, avea stocul epuizat, gasisem o pereche de pantaloni office la dunga din lana, ceva frumos, elegant de sezon.

Fiind un om al online-ului, am dat comanda de ei de pe site-ul celor de la H&M. Apropo de asta, poti da comanda atat de pe site cat si din aplicatie, la ce giganti sunt suedezii astia era si normal sa ai la indemana o asemenea experienta de shopping.

La crearea contului si la prima comanda am beneficiat de o reducere de 25% si transport gratuit. Trece o saptamana de cand am dat comanda, trec doua saptamani si nimic. Sun la Cargus si dupa 16 minute de asteptare am abandonat, m-a lasat rabdarea si am sunat la cei de la H&M care au un sistem de relatii cu clientii foarte fain, cu oameni draguti care chiar incearca sa te ajute. Pe site se specifica faptul ca livrarea se face intre 2 si 4 zile lucratoare. Era normal ca fiind final de an sa fie mari sanse ca livrarea sa intarzie, dar surpriza, coletul statea de o saptamana la Cargus Bucuresti in depozit de aceea recomand tuturor care obinuiesc sa faca cumparaturi online de la retailerul suedez, sa insiste cu apeluri daca observati ca pachetul intarzie sa apara iar banii incep “sa se livreze” pe alte necesitati.

Oricum, trecand peste asta, pantalonii sunt super faini dupa cum puteti vedea si in poza, mai ramane sa ma documentez putin cum e cu spalatul hainelor din lana pentru ca nu stiu prea multe.

FullSizeRender (2)

Apropo de comanda asta, nu am inteles o chestie, desi avem undeva la aproximativ 5 fabrici H&M in Romania, de ce trimit astia coletele din Italia ?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *