0

NetFlix disponibil Romania incepand cu 7,99 Euro pe luna

Acum ceva timp in urma am anuntat ca NetFlix va ateriza in Romania si nimeni nu era sigur de treaba asta pentru ca era la nivel de zvon si nimeni nu confirmase, dar uite cum ca din ianuarie 2016 avem NetFlix in Romania.

Data oficiala a lansarii NetFlix in Romania este 6 ianuarie 2016 si din pacate nu exista inca subtitrari in limba romana, iar celebrul serial House of Cards lipseste din portofoliu, acum stau si ma gandesc ca o fi din cauza acordului care il au cu Voyo, probabil este vorba de o exclusivitate pe Romania si pana nu se termina contractul, serialul nu va fi disponibil.

Preturile sunt foarte piperate, daca la Voyo si la HBOGO, abonamentul costa undeva la 3 Euro pe luna dar la NetFlix preturile sunt cel putin duble.

unnamed

La cel mai ieftin pachet, Basic, care costa 7,99 Euro pe luna, din pacate formatul HD si Ultra HD nu sunt incluse in acest abonament lunar, puteti vedea doar un singur film in toata casa, adica daca platiti abonamentul si aveti 4 televizoare in casa, in acelasi timp nu se poate vedea decat acelasi fisier video. Puteti folosi abonamentul instalandu-va aplicatia NetFlix pe Smart TV, telefon mobil, tableta si laptop, nu aveti limita la numarul de emisiuni sau filme si prima luna este gratuita indiferent de ce pachet de servicii alegeti.

Pachetul Standard costa 9,99 Euro pe luna si include formatul HD, fara Ultra HD, 2 vizualizari diferite in acelasi timp si puteti folosi abonamentul instalandu-va aplicatia NetFlix pe Smart TV, telefon mobil, tableta si laptop, nu aveti limita la numarul de emisiuni sau filme si prima luna este gratuita indiferent de ce pachet de servicii alegeti.

Pachetul Premium care este si cel mai dotat costa 11,99 Euro pe luna, contine prima luna de abonament gratuita, HD si Ultra HD disponibil, atentie mare pentru ca aici va trebuie o conexiune la internet destul de buna, nu stiu un FiberLink sau un SuperNet 4G cu semnal bun, 4 canale de vizualizare simultan, disponibil pe laptop, Smart TV, smartphone, posibilitatea de a vizualiza fara limite filme si emisiuni TV.

netflix

Desi preturile sunt piperate, NetFlix se lauda ca aduce in premiera pentru Romania continutul UHD, care oricum nu exista, principalele televizoare de pe piata folosind functia de upscaling pentru continutul transmis prin cablu.

Platile se fac prin carduri de credit si debit dar si prin PayPal, iar la primul abonament, sa stiti ca nu vi se iau banii din prima luna pentru ca este gratuita.

netflix111

Mi-am facut si eu abonament, zilele viitoare il voi testa pe laptop si Smart Tv, sa vedem ce-o sa iasa..

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *