0

Castigatorii de la Heineken Champion The Match au vazut meciul dintre Barcelona si Bayern alaturi de Alessandro Nesta

In urma cu cateva saptamani am povestit deste containerul verde de la Palas din Iasi, adica daca cumparai un Heineken din locatiile specificate, primeai un tichet razuibil si codul il foloseai la deschiderea containerului. Daca aveai noroc plecai la Bucuresti impreuna cu doi prieteni sa vezi super mechiul din Champions League alaturi de o super vedeta a fotbalului international.

Consumatorii care au deschis cele trei containere din București, Iași și Timișoara, au avut parte de o experienta Heineken Champion The Match, aseara, in cadrul unui eveniment special organizat la Palatul Snagov. Cei trei câștigători au fost invitați la București în ziua semifinalei, împreună cu doi prieteni, acolo unde Heineken® le-a oferit o vizionare de meci spectaculoasă alături de legenda internațională a UEFA Champions League.

Partida vizionata a fost cea dintre Barcelona și Bayern, din semifinala UEFA Champions League. In cadrul evenimentului, invitații au avut șansa de a împărtăși cateva momente cu o legendă a fotbalului, Alessandro Nesta, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni fundași din lume.

unnamed (4)

Parte a campaniei globale Champion The Match, Alessandro Nesta a filmat în România clipul dedicat activării din timpul semifinalei UEFA Champions League, ce a fost distribuit la finalul partidei pe canalele internaționale oficiale de social media din țările în care Heineken® este prezent.

Mai pe scurt, Heineken a reusit sa faca un eveniment foarte misto si a luminat in verde toata seara locatia in care s-au adunat toti iubitorii sportului rege din Romania fie ei fani Barca, Real sau cine stie ce alta echipa.

Clipurile filmate la Palatul Snagov le poti vedea aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *