0

Primavara incepe cu perechile elegante de pantofi dama

Orice femeie a asteaptat cu nerabdare sa treaca iarna cea geroasa si sa scoata picioarele ascunse in cizme si sa le incalte cu pantofi dama usori si mai eleganti.

Gleznele delicate, picioarele zvelte de caprioara sunt puse in valoare numai de pantofii eleganti de dama comandati direct de pe site-ul magazinului online Adona.ro.

In pantofi dama poti purta ciorapi eleganti de dama din matase sau cu model, care transforma in arta pielea catifelata si neteda proaspat epilata a picioarelor.

Asa, pe picioarele delicate infloresc trandafiri sau apar figuri geometrice seducatoare.

Femeile isi comanda pantofi dama eleganti de la sfarsitul lunii februarie. Stiti de ce? Pentru ca in primavara lui 2019 se poarta aceste modele de pantofi: fie varfurile, fie tocurile sunt realizate din material lacuit care straluceste, punand in valoare frumusetea picioarelor.

O femeie practica alege pantofii eleganti, dar si comozi, care sa ii permita sa se deplaseze cu usurinta. Nu poti miza pe faptul ca te-ai dus la serviciu sau in oras cu masina, fiindca tot ai de parcurs distante mari pe jos. Mergi la cumparaturi? Sa stii ca nu gasesti mereu locuri de parcare langa intrarea in mall! Uneori mai ai de mers un kilometru pana la usa magazinului. Se poate sa ramai in pana si sa fii nevoita sa lasi masina undeva la loc sigur si sa te intorci acasa cu autobuzul.

Nu putem intra cu autoturismul in piata si ne plimbam printre tarabe cu plasele pline incaltate in pantofi cu tocuri de peste 13 centimetri.

Iata de ce tocurile trebuie sa fie solide si cuminti. Nu m-as duce sub nicio forma la serviciu sau in oras cu pantofi cu toc cui, foarte inalti si instabili, fiindca iti pot da piciorul peste cap in orice moment.

Din cele 23 de modele aflate in stocul magazinului Adona.ro, unele sunt foarte elegante si practice: cu talpa ortopedica finuta si extrem de moale, cu toc patrat si micut care sa asigure stabilitate. Preturile acestor pantofi frumosi, durabili si confortabili sunt cuprinse intre 99-119 lei.

Nu stati fara pantofi noi la inceputul primaverii fiindca meritati sa fiti mereu frumoase si elegante!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *