0

Principalele motive pentru a opta pentru balustrada din sticla in cadrul locuintei sau afacerii tale

Domeniul amenajarilor interioare este din ce in ce mai solicitat in ziua de astazi, cand foarte multi oamenii vor sa schimbe cate ceva prin casa, sa dea un suflu nou afacerii, sa aleaga dintr-o suita de elemente elegante, pe care sa le combine in mod armonios pentru ca, la final, sa se declare cu adevarat multumiti de alegerea facuta.

Pe langa elementele clasice, care au un farmec ce nu se va pierde niciodata, exista si posibilitatea de a opta pentru elemente moderne, elemente din sticla securizata, precum balustrade sticla.

Caracteristicile balustradelor din sticla

In general, atunci cand se gandesc la balustrade din sticla, oamenii se gandesc la un grad scazut de siguranta. Sticla securizata este, insa, una dintre cele mai sigure optiuni. Balustradele din sticla securizata nu pun probleme in ceea ce priveste siguranta membrilor familiei sau a angajatilor.

O balustrada din sticla se va potrivi cel mai bine in cazul apartamentelor spatioase, al duplexurilor, al afacerilor care ocupa mai multe etaje sau al afacerilor din domeniul HoReCa, spre exemplu hotelurile cu vedere splendida la mare sau la munte.

Personalizarea accentuata a spatiului in care locuiesc cei care opteaza pentru balustrade din sticla securizata este posibila, modelele fiind robuste si durabile, au un design aparte si creeaza o atmosfera aerisita si luminoasa in incaperi, precum si o ambianta moderna si eleganta.

Specialistii in design interior vor sti cu exactitate sa recomande cele mai potrivite modele de balustrade, care sa se incadreze in mod armonios in spatiul casei sau in sediul afacerii. 

De ce sa optezi pentru balustrade din sticla

  • Aspectul balustradelor din sticla securizata este primul si unul dintre cele mai importante motive pentru care oamenii opteaza pentru aceste accesorii in propriul domiciliu sau in sediul afacerii. Aceste elemente sunt elegante si stilate si sunt folosite atat in mediul rezidential, cat si in cel industrial si comercial.
  • In plus, balustradele din sticla sunt usor de montat si de personalizat. Fie ca opteaza pentru balustrade cu montare in profil, fie ca merg pe varianta cu fixare punctuala sau pe aceea prin lipire, clientii se vor bucura de usurinta cu care acestea se monteaza, fara a necesita costuri suplimentare semnificative.
  • Un alt motiv pentru a alege balustradele din sticla este acela al mentenantei si ingrijirii minime. Aceste elemente de interior sau exterior nu trebuie sa fie vopsite, tratate sau refinisate, ci doar spalate folosind produse clasice de curatare a sticlei.
  • Balustradele din sticla securizata se pot integra foarte usor atat in interior, cat si in exterior, fiind potrivite atat pentru spatiile personale, cat si pentru cele comerciale si de birouri, atat in mediul rezidential cat si in mediul hotelier, in restaurante, cluburi, centre de SPA, piscine etc.
  • Nu in ultimul rand, persoanele interesate de montarea balustradelor din sticla sunt sfatuite sa nu mai amane aceasta decizie si pentru motivul ca acestea sunt rezistente si ofera securitate maxima. Sticla pare un material fragil, insa sticla securizata indeplineste toate standardele moderne de siguranta si previne caderea in gol. In cazul in care se sparge, se formeaza bucati mici si deloc ascutite, care nu pot rani utilizatorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *