0

Agentie de casting care arata lumii cat esti de talentat

Sunt profesoara si pe zi ce trece sunt uimita de talentele elevilor mei. Unii canta ingereste. Au voci frumoase si sigure si prin intreg actul lor artistic transmit emotii cu carul.
Dintre acestia, multi merg la canto, altii canta in timpul liber si atat.

Despre desenele facute de ei, ce sa va spun? Le privesc si multe mi se par realizate de pictori in devenire. Nu pot insa sa trec usor peste cei care joaca in scenete cu naturalete, peste cei care fac bijuterii, martisoare, felicitari si origani sau peste cei cu talent sportiv.
Multi fac roata in locurile care raman libere din clase si de pe holuri, fac podul de sus si dovedesc o mobilitate si o viteza de executie iesite din comun.
Toti acesti copii-adolescenti vor creste si vor deveni familisti si pasiunea aceea va ramane intr-un colt de viata ca o neimplinire.
Stiu o fata care facea portrete in creion, cum fac cei care stau asezati pe scaunele in statiuni si te deseneaza exact cum esti. A luat premii la concursuri internationale si nationale, o vedeam cel putin profesoara de desen, dar nu a fost sa fie!

Acum are o fetita adorabila, sper sa ii mosteneasca talentul si parintii ei sa i-l gestioneze mai eficient, fiindca fosta mea eleva cu talent urias la desen este acum camerista la un hotel. Imi povesteste adesea ca sefa ei nu face nimic, ci ii cicaleste si umileste pe ceilalti, desi nu a terminat liceul.
Eu ma gandesc cu amaraciune ce ar fi putut sa fie si ce a devenit in realitate.

In jurul nostru se sting multe talente inainte de a incepe sa straluceasca. Se pierd prematur si altii mai orientati in viata, daca le-ar avea, s-ar inscrie in mod cert cu ele in baza de date agentie de casting ca sa le puna in valoare.

De ce sa faci salturi acrobatice singur sau in prezenta a doi-trei cunoscuti, cand ai putea foarte bine sa joci in reclame si in filme?

O reclama de calitate are capacitatea sa te faca nemuritor. Vezi tu si marii actori care au parasit lumea aceasta, traiesc prin filmele lor!

In plus, pentru un rol in film, chiar neinsemnat, pentru o reclama esti platit si castigi banul mult mai usor.
Ai curaj si nu lasa sa se atrofieze talentul cu care ai fost daruit de divinitate si nu uita ca trebuie sa il pui la lucru, daca vrei sa nu se piarda.
Este o dovada de generozitate fata de semeni, sa le pui talentele tale la dispozitie. Un artist seamana in multe privinte cu un apostol al neamului, cu un preot. El trebuie sa traiasca bine din talentele lui, intocmai cum in trecut muzicienii, pictorii, actorii si poetii traiau pe la curtile imparatilor si nobililor si erau intretinuti de acestia cu conditia sa creeze.
Inscrierea ta in baza unei agentii de casting cu multi ani vechime in domeniu, iti garanteaza ca se va gasi cineva care te va plati sa interpretezi un text, sa canti la vioara, sa faci un salt acrobatic sau sa intri si sa iesi din scena.

Peste 100 000 de romani se afla in baza de date a agentiei de casting Newmediacasting.ro si primesc oferte tentante in mod regulat.
Nu te costa nimic sa iti faci un cont, sa completezi formularul, alegand corect categoria. Vei fi chemat curand la probe video si mai departe vei vedea succesul indreptandu-se catre tine cu viteza, daca esti dispus sa depui efort sa il culegi.

Cunosc oameni care traiesc decent din figuratie, din reclame, multi dintre ei jucand alaturi de copiii lor talentati.
Te sfatuiesc sa iti schimbi perspectiva asupra vietii si sa nu spui niciodata:

-Eu nu voi juca intr-un film sau intr-un clip publicitar niciodata, fiindca nu sunt vedeta!

Chiar nu ai observat ca in ultima vreme sunt scosi in fata oamenii obisnuiti?

Sa nu spui niciodata:„Niciodata!” Fa mai bine tot ceea ce depinde de tine, sa nu ti se atrofieze talentul!
O pilda biblica spune ca vor fi trasi la raspundere toti cei carora li s-a dat un anumit talent si care au refuzat sa il foloseasca.
Noul an sa te gaseasca pe site-ul agentiei ca oamenii interesati de colaborarea cu tine sa te contacteze si sa scapi de griji financiare!
Vreau sa te gandesti serios si la urmatorul aspect! Poate ai ramas cu nostalgia ca nu ai fost admis la IATC, desi stiai ca aveai talent. Acum ai ocazia sa arati lumii ce poti cu ajutorul acestor oameni care scot in fata talentele.

Este la fel de posibil sa fi incercat mai multe profesii si sa constati ca niciuna nu te reprezinta. Agentia prezentata de mine mai sus poate fi raspunsul tau la dilema existentiala.
Sa ai curaj si sa faci tot ce depinde de tine sa nu ti se atrofieze darurile divine primite!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *