1

Produse hoteliere de calitate

Dacă îți dorești să îmbogățești beneficiile pe care clienții le au în hotelul tău, poți începe să dotezi băile cu diverse cosmetice hoteliere, calitative și cu prețuri avantajoase de la Hdeal.ro. Deoarece, credem în afacerea ta, îți punem la dispoziție nu doar produse de calitate, ci te sprijinim, oferind pe lângă promoțiile avantajoase, transport gratuit pentru comenzile mai mari de 175 de lei (fără TVA). De exemplu, pentru București și Ilfov transportul este gratuit, indiferent de greutatea comenzii, iar pentru celelalte zone ale țării, dacă ai o comandă de până-n 50 de kg, îți aducem gratuit produsele.

Poți alege și din lista noastră de accesorii hotel,  protecție și suporturi pentru pahare, benzi igienice, încălțător, pahare și capace pentru acestea, mască pentru ochi, tăviță pentru încălțăminte, diverse suporturi metalice. Am observat că aceste mici atenții lăsate la îndemâna clienților le sporesc mulțumirea, iar pentru hoteluri devin un avantaj firesc, fără un efort costisitor.

Avem, totodată, și papuci unică folosință hotel, prosoape și halate, săpunuri, șampoane și geluri de duș, astfel încât să poți achiziționa tot ce-ți lipsește. Având în vedere vremurile grele pe care le traversăm, cauzate de virusul SARS-COV-2, atenția noastră trebuie să fie mereu îndreptată către măsurile de protecție, către o curățenie cât mai atentă și produse care să ne ajute. Săpunul a devenit, în mod nesperat, o vedetă demnă de luat în seamă. Este important astfel ca toți clienții să aibă la îndemână, prin altele, săpun din belșug, să ținem în frâu, atât cât ne stă în putință, situația care ne-a încercat din greu pe toți.

Răsfoiește promoțiile noastre și bucură-te de oferte variate, precum: 1 halat+3prosoape+gratuit prosop covoraș, la 157.49 lei, pachet 100 papuci hotelieri (90+10 gratuit), la 376.20 lei, pachet 10 halate (9+1 gratuit), la 942. 10 lei.

Suntem astfel onorați să te putem ajuta și să-ți oferim prețuri avantajoase, fără a face rabat de la calitate, astfel încât clienții să aibă la îndemână tot ce le este necesar, de la set dentar, la set pentru bărbierit, plus alte produse pe care le poți analiza pe site, din categorii precum: dezinfectanți pentru mâini, dozatoare, uscătoare de păr sau de mâini, odorizante, consumabile hârtie, detergenți, cărucioare și aspiratoare, coșuri de gunoi sau covorașe. Avem încredere că ajutorul reciproc între companii este, în această perioadă, cea mai mare formă de frăție și respect, pe care o putem înfățișa altora, având grijă unii față de alții, adaptându-ne și dezvoltându-ne odată cu vremurile.

Chiar dacă întreaga lume pare uneori răpusă, lucrurile vor intra în matca lor pentru toți și vom reuși împreună să avem grijă de clienții noștri, să-i ajutăm ca în călătoriile de afaceri pe care trebuie să le facă, să repună-n ordine lucrurile, să găsească-n hoteluri produse de calitate care să-i facă să se simtă-n siguranță. Și dincolo de această perioadă, credem în necesitatea de a sprijini domeniul hotelier, venind cu oferte care să le impulsioneze, să le fie de ajutor. În final, credem într-o industrie profund închegată, în care grija pentru ceilalți reprezintă un pas important și imens spre evoluție!

One Comment

  1. Ar fi interesant de stiut daca pot personaliza papucii care nu sunt decuparti in fata, la varf. Stiu ca este o reala problema si doar cei foarte buni poti face asta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *