0

Alege porți metalice moderne, cu stil!

Porțile metalice moderne vin în diferite forme și dimensiuni. Ele pot fi proiectate pentru a permite accesul unei persoane odată sau mai multor persoane odată. În funcție de deschidere, există două tipuri de design de bază de porți metalice moderne: poartă batantă și glisantă.

 • Poartă batantă

Poarta batanta este cel mai simplu tip de design de poarta. Este alcătuită dintr-o singură bară care se deschide pentru a permite oamenilor să treacă. Acest tip de design este cel mai frecvent utilizat în zone mai mici, cum ar fi curțile private și grădinile.

 • Poartă culisantă

Poarta culisantă este cel mai comun tip de design de poartă. Este formată din două bare paralele care alunecă înainte și înapoi pe o pistă. Bara se va opri când ajunge pe oricare parte, împiedicând oamenii să treacă fără a deschide mai întâi zăvorul pe o parte sau pe cealaltă. Porțile culisante pot fi blocate în poziție folosind un zăvor la fiecare capăt.

 

Ce să luam în considerare atunci când alegem porți metalice moderne?

Proiectarea unei porți este un proces complex, care necesită luarea în considerare a mai multor factori precum tipul de instalație, locația clădirii și dacă va fi sau nu utilizată în zone publice. Există patru factori principali de luat în considerare atunci când alegeți designul unei porți metalice moderne:

 1. Tipul de instalare (batant sau culisant);
 2. Amplasarea clădirii;
 3. Utilizare publică sau privată;
 4. Nivelul de securitate dorit.

Cum ne putem spori securitatea casei cu porți metalice moderne?

Porțile metalice sunt excelente pentru securitatea casei. Acestea oferă protecție împotriva intrușilor și pot fi, de asemenea, folosite pentru a îmbunătăți estetica casei tale. Când vine vorba de siguranța locuinței, este important să iei măsuri de precauție. Iată cinci idei grozave care pot ajuta să se sporească securitatea:

 1. Instalați un sistem de camere de securitate;
 2. Montați o încuietoare inteligentă;
 3. Instalați un sistem de alarmă;
 4. Amplasați un gard;
 5. Punerea în funcțiune a unui interfon video.

Porțile metalice sunt o modalitate excelentă de a crește siguranța casei și sunt, de asemenea, foarte accesibile. Ele pot fi instalate în orice tip de locuință, oferind protecție împotriva intrușilor și fiind totodată, extrem de moderne, încadrându-se perfect în fiecare proiect de amenajare sau de redecorare.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *