0

Psihoterapeut Sector 3 ofera solutii eficiente pentru solutionarea problemelor omului modern

Omul modern are multe lupte grele de dus si multe motive sa se teama. Grija zilei de maine il paralizeaza si are nevoie de ajutor de specialitate, sa devina puternic.

Cand serviciul este instabil, iar datoriile nu pot sa astepte, omul incepe sa se framante, sa caute solutii si intra in panica. Daca este concediat  din motive economice, se simte vinovat si increderea in sine scade considerabil.

Omul modern are de infruntat stresul, poluarea, bolile moderne, dezavantajele pe care le aduce tehnologia in viata lui si conflictele care apar in familie.

Multe persoane amesteca planul profesional cu viata personala si totul se transforma intr-un dezastru.

Nevoia de psiholog este din ce in ce mai mare, dar este reprimata si problemele lasate netratate se razbuna. Exista specialisti capabili sa te ajute sa recapeti incredere in tine, sa iti accepti cu seninatate limitele si sa te vindeci de amintirile traumatizante.

Sedintele la cei mai buni psihologi ai momentului sunt ieftine si eficiente si o programare se obtine usor, iar cea mai buna veste consta in faptul ca Simona Constantin, un renumit  psihoterapeut Sector 3, ofera sedinte de psihoterapie si online.

Poate nu ai curajul sa mergi in aglomeratie pana la cabinet sau iti vine greu sa discuti fata in fata cu specialistul. Poti solicita terapie online si din confortul locuintei tale primesti ajutor de specialitate sa scapi de problemele care iti macina linistea.

Avem nevoie de liniste sufleteasca la fel de mult cum avem nevoie de aer sau de apa, de aceea sa investim in ea, cand constatam ca am pierdut-o.

Am intrat pe site-ul cabinetului doamnei Simona Constantin, dupa ce am citit evaluarile mai multor clienti si mi-am dat seama ce programe intresante are in desfasurarea ilustrul psiholog.

„Am venit la cabinetul acestui psihoterapeut de nota 20 cu sufletul sfasiat din cauza nenumaratelor probleme pe care le aveam si acasa si la serviciu. Parca nu faceam nimic bine pe lumea aceasta si am venit pe lume sa-i incurc pe ceilalti. Am parcurs etapa cu etapa terapia prin arta si am descoperit ca ma simt implinita cand pictez peisaje. Intr-o luna m-am eliberat de traume si m-am inscris la cursuri de specialitate, iar astazi vand in strainatate tablouri de mii de  euro si mi se organizeaza expozitii care au mare succes.” (M.L, pictorita)

”Sunt mama cu jumatate de norma, fiindca am un serviciu stabil si solicitant si nu vreau sa imi neglijez copiii. Pandemia reprezinta o situatie critica pentru parinti, de aceea am profitat de programul O sedinta cu parintii altfel si atat sotul meu, cat si eu am invatat sa ne reinventam in aceasta perioada, sa le oferim copiilor confortul si siguranta de care au nevoie in familie. Recomand tuturor parintilor sa se programeze la aceste sedinte fiindca:

-vor deveni cei mai buni parinti si vor avea multumirea sufleteasca a datoriei morale implinite

-copiii vor fi foarte fericiti

-atmosfera din camin va fi feerica si toata lumea se va simti perfect”. (H.L, medic)

Atrasa de aceste evaluari superlative am intrat si eu pe site-ul cabinetului si am fosta atrasa de multe dintre activitatile permanente si de programele in derulare.

Va recomand Pachetul de bine fiindca:„Dar din dar se face rai”.

Despre ce este vorba? Modulul cuprinde sase sedinte de terapie, iar valoarea uneia dintre ele este indreptata catre o cauza nobila pe care o alegi chiar tu. Vindecarea ta va fi deplina, fiindca starea de confort cauzata de eliberarea de probleme este dublata de sentimentul de multumire ca ai putut face un bine.

Deosebit de util si de interesant este si programul care te ajuta sa pui limite intre cariera si viata personala, sa te simti implinita in ambele domenii prioritare ale vietii tale.

Acest psihoterapeut te ajuta sa te  exteriorizezi  prin activitati atractive, cum ar fi:

-sa iti desenezi emotiile. Vei intelege care este starea ta din ceea ce reprezinta desenele tale. Este ca si cum ti-ai desena pliurile sufletesti si ai reprezenta fiecare colt al mintii tale. Fa des astfel de exercitii, fiindca autocunoasterea reprezinta cheia reusitei!

-atelier de scrisori catre tine. Poate nici nu te-ai gandit pana acum cat de important este acest exercitiu de autocunoastere de autorespect.

Avem nevoie de timp, sa comunicam cu noi insine, sa ne intelegem, sa invatam sa ne pretuim. De multe ori asteptam sa fim tratati omeneste de catre altii, in timp ce noi nu ne iubim deloc.

-imblanzeste-ti fricile! Este minunat sa te ajute un specialist cu inalta pregatire sa iti invingi temerile si sa te simti  confortabil in lumea plina de primejdii. Nu putem sa ne gandim numai la pericole si in acest mod sa pierdem bucuria fireasca de a trai.

Toti avem nevoie sa ne imblanzim fricile, fiindca ele sunt prezente in vietile tuturor. Unora le este frica de esecuri, altora de boli, de anumite animale, de datorii, de viitor.

Numai dupa ce ne eliberam de aceste temeri putem gasi solutii adecvate prin care sa ne dezvoltam continuu.

Omul seamana in multe privinte cu un pom. Si pomul este amenintat de: furtuni, de boli si daunatori, de ascutisul toporului cu toate acestea se comporta de parca toate acestea nu ar exista.

Pomii roditori sunt ingrijiti cu dragoste si pricepere de catre gradinari, asa cum psihoterapeutul are grija ca nimic sa nu ne mai tulbure vietile noua, oamenilor.

Ai grija de tine si programeaza-te la psiholog, sa nu mai porti singur poveri mult prea grele pentru sufletul tau delicat!

Intra pe site-ul psihoterapeutului recomandat de mine si programeaza-te acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *